Szerintetek mennyi pénzt szokás adni a fiataloknak esküvöjük alkalmából?Négytagú család vagyunk. (tudásbázis)
Szerintem ilyen kérdést nem illik és fölösleges is föltenni. Mindenkinek az anyagi helyzetétől és a szeretetétől függ, h mennyi pénzt ad az ifjú párnak. Vannak, akik csak barátok, nem vérszerinti rokonok és mégis több pénzt adnak, mint a közvetlen családtagok. De olyan is van, aki egy fillért nem tud adni, mert olyan az anyagi helyzetük. A párok általában tudják, h milyen a meghívottak anyagi helyzete és meghívnak olyat is, akiről tudják, h semmit nem fognak adni és olyat is, akiről tudják, h sokat fognak adni. Ez így van rendjén.
Az viszont nincs rendjén, ha valaki pofátlanul elmegy, van pénze, mégsem ad vagy csak nagyon minimális összeget ad.
Sajnos manapság a legtöbb esküvő a párnak több pénzébe kerül, mint amennyi visszajön nekik, épp ezért luxus esküvőt tartani...
Szia!
Bocsi,hogy beleszólok de sok függ attól hol lesz az esküvő. Pesten az éttermek a kajára kb 10.000ft-ot kérnek személyenként.ezt onnan tudom, hogy mi is most megyünk.
Jó szórakozást:)
attól függ mennyire közeli rokon vagy barát szerintem...
én családtagnak ha ajándékot nem veszek és sütit se viszek akkor 40000 + egy 10-es a táncba! ha csak barát akkor 25000 +5000 a táncba ha csak ismerősként vagy szomszédként lennék meghívvía akkor valami apróbb ajándék pl egy szép váza
+20000+2000 a táncba!
de ha sütit is viszek akkor annyival kevesebb!
További ajánlott fórumok:
- A közelgő pi-nap alkalmából (3.14) pi-vel kezdődő szavakat írjatok (legalább 314-et)
- Tucc-tucc - ez kell a mai fiataloknak?
- Miért kell a tanult fiataloknak külföldön munkát keresni?
- Mit lehetne kitalálni a fiataloknak unalom ellen?
- Te mivel kedveskednél párodnak Valentin nap alkalmából?
- Közelgő Valentin nap alkalmából írj szép idézeteket, gondolatokat!