Szerintetek melyik jobb? Vitéz Erika vagy Veronika, esetleg Mónika? (beszélgetés)
Azt szoktam figyelni, hogy a vezetéknév a keresztnévvel együtt hogy hangzik, minél változatosabb betűk legyenek a kettőben együtt, és ne legyen túl hosszú az egész név. Az is számít, hogy a vezetéknév utolsó betűje ne legyen azonos a keresztnév első betűjével.
Nekem nagyon tetszik a Vitéz Anna is és a Vitéz Laura is. De ha ritkát akartok, pl. jól hangzik a Vitéz Vanda is.
Mitől snassz egy név?
@Liliom10: Anna és Laura túl népszerű nevek. Annákkal Dunát lehet rekeszteni az utóbbi években. Laura is van szinte minden osztályban.
Mónika kizárt. Sajnos annyira összeégett a műsorral - nekem biztosan
Veronika. - Egyik sógornőmet hívják így, és hát nem épp a kedvencem. Persze van másik Verus ismerősőm is, csak hát a "kedves" sógornőm elnyom mindent.
Erikával nem lenne különösebb baj, csak hát nem vagyok oda az ilyen snassz nevekért.
Tudom, nem voltam nagy segítség 🙈😂
Biztosan egy ilyen erős és kemény vezetéknévhez valami lány keresztnevet keresnék.
Amúgy a generátor is Virágot teszi első helyre
Mától legyen a neved János Vitéz...))D
(Bocsi, hajnal van, csak poénkodtam)
Te most gugliztal, es te tenyleg nem jartal kozepiskolaba, ahol alapokat tanultal volna az irodalombol.
Csak menj vissza a csigahazadba, es szaradj meg, amig valaki nedvesen rad nem talal a szerelem eszmenyevel!
További ajánlott fórumok:
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Szerintetek mire érdemes ma vállalkozni, aminek van esetleg valami jövője is?
- Testkontroll vki esetleg?
- Ti mennyi pénzből éltek havonta és hogyan viselitek az esetleges pénzügyi nehézségeket?
- Szerintetek felelőtlenség 20 esetleg 18 év alatt gyereket vállalni?
- Mi az a dal, amire Veronika meg Shadi táncolt tegnap?