Szerintetek, melyik a legjobb társasjáték felnőtteknek? (tudásbázis kérdés)
Ha nem szexjátékra gondolsz, akkor az alábbi játékkal ketten is jól szórakozhattok. És nem kell hozzá más, csak 6 db dobókocka.
Én tipota néven ismerem, itt más a neve. A szabályok nem bonyolultak.
chrome-extension://oemmndcbldboiebfnladdacbdfmadadm/ [link]
Sziasztok,
Mi az egyik legfrissebb tarsasjatekot, A DETECTIV CLUB-ot (dixithez hasonlot ) teszteljuk eppen otthon levo dolgokbol. A lanyom rajzol es fest hozza kartyakat, csak a pontozason veszekszunk nagyon sokat, mert az eleg szubjektiv....., de meg igy is iszonyuan elvezzuk.
Sok tarsast teszteltunk es nagyobb tarsasagban, foleg felnottek kozott, 6 fotol a legeslegszorakoztatobb jatek, amit valaha lattam, meg az Activitynel es a Ki a Janinal is szorakoztatobb! Szuper jatek, azota csak azt jatszuk!!!!
Nincs meg valakinek veletlenul a pontozas leirasa????
Koszonom
Marrakech – a szőnyeges játék
ha dobozra gondoltál de a legtöbb játék akkor pörög igazán ha legalább 3-4 fő játssza.
Hajnalban a "kinek szól az ébresztője" ? Az nyer, aki később kel!
Amúgy szerintem az Activity még mindig jó. :)
Szex!!! 😂
Amúgy ha nem szex, akkor szerintem a legjobbak: Jaipur, Kingdomino, Agricola, Cat Lady.
Scrabble
Rummicub
Én kártyát ajánlok.
Dobble és The mind, bár az utóbbit jobb többen játszani.
További ajánlott fórumok:
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Indigó felnőttek! Kérlek írj, ha tudod magadról, hogy az vagy, de akkor is, ha még csak gyanakszol!
- Kíváncsi lennék kinek mi volt a legjobb társasjátéka, amit tudna nekem ajánlani?
- Melyik a legjobb köptető vagy nyákoldó felnőtteknek?
- Mik a mai legjobb felnőtt party/és társasjátékok?
- Milyen társasjátékot ajánlanátok felnőtteknek?