Szerintetek melyik a jobb? Laptop téren. (tudásbázis)
mi is sokat zsörtölődtünk, hogy milyen laptopot vegyünk, mi a Hp-t választottuk.
Én az asust nem ajánlom, tapasztalat, volt már és hamar problémák léptek fel, főleg fagyást illetően, meg az aksija is gagyi volt,
szerintem hp.
Már nem annyira, az elöző modellek ára PC árban van.
És hát az Apple elöző modelljei is jóval meghaladják a PC minőségét...
Figyi!
Van prohardveren egy pasi, akitől mi is vettük. Nincs belőle üzleti hasznom, vagy ilyesmi. Ha gondolod megadom priviben a nevét és nézz szét a notijai között. Elvileg van olyan HP pavilion dv7-je.
Mennyit szánsz rá?
Apple. Csakis.
Mióta MacBook-om van, utálok PC-t használni.
Ezerszer "értelmesebb", nincs vírus, nem fagy le.
:)
Van konkrét HP?
Én csak annyit mondok minden Acer szkeptikusnak, hogy amig nem volt Acer notija addig ne alkosson véleményt! Azért mert xy azt mondta, és x honlapon rosszat irnak róla...
Én meg azt mondom, hogy a Fujitsu Siemens egy nagy kalap kaki... De másnak meg lehet az az isten! Pedig én használtam, és tényleg sz@r. Ez minden márkával majdnem igy van. Kinek mi válik be!
Dell.
Nekem Fujitsu Siemens van, borzasztó az aksija, hiába lett cserélve már..
Én nem akarlak rábeszélni, a te döntésed :)
Én csak leirtam, hogy nekünk bejött. Nézz körül a prohardveren, ott sokat irnak a gépekről.
Én is a HP-t mondom. Férjemét nagyon szerettem, sajnáltam, hogy el kellett adni. De aki megvette nagyon örült neki, mert minden álma volt, és itthon nem kapott.
A maiakhoz már távirányitó is van. Sokaknak ez a legfontosabb...
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb laptop márka?
- Miért jobb a hagyományos számítógép mint a laptop?
- Kinek mi a véleménye Apple laptopokról, MacBook.stb? Megéri az árát, vagy annyi pénzért jobbat is lehet kapni? Segítsetek!
- Fehér Asus laptopot szeretnék venni. Szerintetek jó minőségű gépeket csinálnak? Milyen tapasztalataitok vannak?
- Nyiregyhaziak!Melyik nogyogyasznak van a legjobb uh gepe 20 hetes uh-hoz es persze ki a legjobb ilyen teren?
- A laptop távirányító az egeret is helyettesíti (bal-jobb gomb)?