Szerintetek megbocsátható, ha egy nő pofon vágja a férfit? (beszélgetés)
Külön agy - külön világ.
Közben meg azért annyira mégsem vagyunk különlegesek és különbözőek. :)
Fi, kérlek részletezd a pofont, vagy találj ki vmi sztorit, mert én is kíváncsi vagyok! :D
Nekem pedig az jut az eszembe, hogy az ő véleményük is sokszor különbözik.
Nálam is észrevette magát a pasas, mert önkéntelenül riadt, és értetlenkedő arcot vágtam. Ő meg kinevetett, hogy megijedtem, meg mit gondoltam?
Aztán így én is zavartan nevettem, de fura volt. Hát na, nagyon nem vagyunk egyformák, mindig ide lyukadok ki. :)
Nem, nem bocsátható meg.
Nálam indulatosabb nő nemigen van a földön, de soha nem ütök meg senkit.
Amit a Mamámtól kaptam, azt gyermeknevelésnek nevezem.
Azt is megérdemeltem, mert rossz-kölyök voltam.
Egyébként ez is érdekes, hogy mekkora különbség lehet mozdulatok között is.
1x nekem is megszorította 1 férfi a csuklómat, és enyhén taszigált egy irányba. Neki valószínűleg ez 1 viszonylag hétköznapi mozdulat volt, számomra nagyon agresszív volt.
Valószínűleg az ehhez való hozzáállás is nagyban függ attól, hogy ki mihez szokott otthon, a környezetében, hogyan szocializálódott.
A 10 körmömből már 6-ot lerágtam, mert nem válaszolsz a kérdésekre.
Szerelmespár közötti pofon, és a villamoson tértént idegenek között, óriási különbség van.
Nagyon nagy különbséget látok a verekedés, és egy hirtelen indulatból elcsattanó pofon között.
Én is kaptam lánytól pofont olyan 16-éves koromban, visszagondolva rá, meg is érdemeltem.
Egyetértek.
Eddig egyetlen 1x fordult elő, hogy adtam 1 pofont 1 srácnak. Kb. 20 év körül voltunk, éjszakai bulizás közben rámozdult 1 lány, az akkori pasimra. Ő meg a szemem láttára adta alá a lovat. Szerencsére a pofon (is) elég ügyetlen volt, mert már lendítés közben meggondoltam magam, meg a bulizás heve is adott hozzá némi lendületet.
Mindenesetre ezt teljesen privát csetepaté volt köztünk, és már egyáltalán nem tudtam hova fokozni a hisztimet, így vezetett ide a kisülésem. :D Mindketten nagyon meglepődtünk, később is sokat emlegettük a dolgot. Mai napig szégyellem, hogy ide fajult a dolog, de sztem a srác is jogosnak érezhette, mert nem igazán haragudott érte, inkább csak meglepte.
Most azt gondolom nem tennék ilyet, annak ellenére, hogy elég sok olyan férfi van a környezetemben, akikről azt gondolom, hogy néha frankón megérdemelnének 1 nyilvános pofont 1 nőtől, hogy érezzék azt a fajta kiszolgáltatottságot és megszégyenítést, amik ők képesek tenni egy nővel egyéb eszközökkel.
Pont mint a nők felpofozása.
Simán pofozzon mindenki mindenki.