Szerintetek létezik olyan nő, aki nem veszi észre, hogy teherbe esett? (tudásbázis)
TV-ben láttam, hogy nem kell ehhez alacsony IQ sem, a nem kívánt magzat is olyan pozíciót vesz fel, hogy ne tűnjön fel,rejtőzködik,nem mozog olyan intenzíven. Tényleg nehéz elképzelni, de a tudomány előtt meghajlok.
Egyébként én arra gondoltam, hogy max. 3-4 hónapra gondol a fórumindító, mert az simán elképzelhető. Nekem nem volt hozzá szerencsém, hogy megtapasztaljam, de ismerősömnek igen.
Hát, szerintem ritka, de van ilyen.
Egyik rokonom barátnőjénél a baba 16 hetes korában derült ki, Ő nem tudott róla.
Rendszertelen menstruáció, tünetmentes terhesség esetén előfordulhat.
Nagy valószínűséggel én sem venném észre, ha várandós lennék. 14 éve nem menstrálok (19 éves koromtól) és jelentősen túlsúlyos vagyok.
Az IQ-m pedig jóval 60 felett van.
Anyukámnak volt annak idején egy kolléganője és vele az alábbi eset történt.
Az eset előtt az anyukája gyomorrákban halt meg. A nő teljesen bebeszélte magának, hogy gyomorrákja van neki is. Érezte a mozgást, de azt hitte, hogy mozog a rák benne, mert anyukája is azt mesélte neki. Aztán egyszer nagyon nagy fájdalmai voltak. Bementek a kórházba, és életmentő műtétet hajtottak rajta végbe, aminek a vége az lett, hogy a nővér kiment az apukához, és gratulált neki a kisfiához. Először el sem akarta hinni, azt hitte hülyéskednek vele. Aztán mindenkit körbetelefonáltak, hogy kinek van felesleges babacucca. :D
A nő nagy darab volt, így más sem vette rajta észre a terhességet, meg ugye mindenkinek azt mondta, hogy ő is gyomorrákos.
Igen.
Van aki menstruál, nincs rosszul, simán elképzelhető.
Alapjáraton én is 40 kiló vagyok. Aki ismer az ránézésre megmondja, ha megvan a havim:))
Most más a helyzet, mert a második gyerekemet várom, de már nem sokáig.:))
A férjem unokatestvére sem vette észre.
A kislányommal annyira nem volt hasam, persze én tudtam végig hogy terhes vagyok, de mikor mentem a szülőszobára csodálkoztak hogy mit keresek ott.
Még utolsó héten mikor mentem a busszal, egy bácsi felállított, hogy adjam át a helyem...
Ez szerintem alkati kérdés. De mondjuk nehéz elképzelni, hogy valaki nem veszi észre hogy terhes.
Sziasztok!
A közvetlen közelemben nekem is megesett egy ilyen eset. 30 hetesen vették észre hogy állapotos az illető, és azt is csak azért, mert panaszkodott, hogy nem jó a gyomra, sok a sava, és egy uh után közölték vele, hogy az! Még akkor sem akarta elhinni amit neki mondanak. Mondjuk Ő is azt hitte, hogy nem lehet gyereke, mert régebben volt egy autóbalesete, és akkor azt mondták neki, hogy nem lehet, de igazán sose vizsgáltatta ki magát. Szóval van ilyen, ami nekem teljességgel hihetetelen, hisz a második gyermekemmel vagyok állapotos, és elképzelhetetlennek tartom, hogy valaki, ezt össze tudja akármivel téveszteni!!!
Szerintem is hihetetlen,bár én személyesen ismerek 2 csajt.Az egyik állítólag nem vette észre,mert duci és mindig hónapokra kimaradt neki a menszesze.Na,a csajnak kb.60-as IQ-ja van,de sztem a pasit akarta megfogni.
A másik eset szintén hasonló amit itt már említettek.Pajzsmirigyproblémás csajszi,aki nagyon kövér volt.(épp emiatt)Neki is évi 1-2mensi volt és a dokik is azt mondták nemigen lehet terhes term.úton.Ő elment pár hónaposan dokihoz,hogy furán érzi magát,meg fájnak a mellei...de a doki sehova nem küldte tovább.Nála csak a korházban derült ki szüléskor!Állítólag a babamozgásokat bélmozgásnak vélte,mert mindig voltak emésztési panaszai.
Sajnos vannak olyan betegségek, ami miatt nem gyanakszik valaki a terhességre.Nem vagyunk egyformák,pl. nem minden baba szokott rúgni. Ha valaki túlsúlyos, nem is érzi a rúgásokat.
Ez a sorozat már legalább egy éve megy, biztos láttátok, hogy a nők zömén semmi külső jel nincs.A babák nagyon picikék, sok a koraszülött is.
Magyarországon is megtörténhet bárkivel, van olyan ismerősöm, akinél már akkor vette észre a doki, hogy terhes, amikor már a 7 hónapban volt. Mivel amúgy is telt alkatú, nem látszott semmi rajta.
A nővérem 3 hónapos volt, mikor az orvos szólt neki, hogy hoppá! Szoptatott, menstruált, spirálja volt. Utána már kezdett volna nőni a hasa.
Amúgy találkoztam egy kövér lénnyal, aki elvileg nem tudta. Egyszer egy társaságban voltunk, és értetlenkedtünk, hogy "kiemntek a paskolóba". A fiú sem volt egy szép huszár, de azt a csajt hogy lehet?... Utána még találkoztunk pár buliban és nem volt jelentős gyarapodás arányában. Aztán mmár csak a bulizós társaktól hallottam, hogy a parkoló után 9 hónappal azt hitte a csaj, hogy túl sok drogot vett be, attól van rosszul, úgyhogy leszállt a villamostól. Azeste szült.
Értelmes nőknél nem valószynű ilyesmi.
További ajánlott fórumok:
- Ti is úgy veszitek észre hogy a Karácsony már nem arról szól amiről kéne?
- Hogy veszítek észre, hogy a férfi csak bókol nektek, vagy tetszetek neki?
- Ha egy pasi három(!) órát beszélget a kolleganőjével késő estétől, munka után úgy hogy észre sem veszik hogy röpül az idő, ez mit jelenthet?
- Férfiak, tényleg nem veszitek észre?
- Szoptatás alatt, ilyenkor szedhető fogamzásgátló mellett, teherbe lehet-e esni? Honnan lehet észre venni?
- Ha tabletta mellett esek teherbe, de nem veszem észre, ergó tovább szedem a tabit, akkor megjön?