Szerintetek létezik ez a jelenség, ha egy férfi szerelmes egy nőbe? (beszélgetés)
Volt egy régi sztori "a barátom kérdezi", akkor mondta valaki, amikor nem mert valamit megkérdezni. 🙂
A zemberek pont azért írnak ki kérdéseket, mert nem őket foglalkoztatja a téma.
A fórum nem érint téged, hiszen nem rólad szól. A #29 meg ugye nem lett címezve senkinek.
Nagyon jó hír, hogy te boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban élhetsz. Kívánom, hogy sokáig élj a jelenlegi helyzetedben, hogy megtarthasd ezt a vidám, mások véleményét elfogadó szellemiséged!
Boldog Karácsonyt!
Oké, értelmezem:
"valamilyen oknál fogva nem akarja tovább vinni a dolgot"
Válaszom: Akkor nem hagyná annyiban a dolgot.
Ilyen nincs. Akkor nem hagyná annyiban a dolgot.
Részéről befejezte. Különben ott lenne melletted.
Hát honnan máshonnan?😂
Személyeskedés? Az imént írtad, hogy a kérdést "nem magamra vonatkoztatva tettem fel". Én meg azt írtam, amit a kérdést olvasva gondoltam. Hol van itt személyeskedés? Anonim vagy.
+ még annyit: ha egy férfi bunkóskodik a nővel, akkor le akarja koptatni. A nő ezt vagy érti vagy ... (ide gondoljon mindek amit akar, mert nem írom ki:D)
Remélem kapsz választ!
Minden jót! :)
Te már csak tudod a fotelből….
Mellőzzük szerintem a személyeskedést!
Az időt úgy értettem, hogy a kapcsolat elején. Vagy, ha évek óta csak udvarol, de nem jutott közelebb hozzád!
Ha évek óta ismered, akkor ez hogy is van? Nincs meg a háttér infó! Melyikőtök foglalt? Mert ugye, ha nem lépett előre a kapcsolatotok, akkor lehet az egy helyben toporgás sem kedvez nektek!
Nem muszáj válaszolnod! De így csak találgatni tudunk. :)
Nem hinném, hogy a szerelmes férfi taktikázna! Nagyon sok, igen jó színész szaladgál a világban!Roppant nehéz kiszűrni!
Ha gonosz , bunkó veled,akkor valószínű, hogy csak a jól bevált szöveget tolta, amitől általában a női lábak szétnyílnak!
Viszont, ha ilyen korán így bánik veled, akkor később szerinted mire számíthatsz majd tőle? Szerintem nincs szükséged ilyen férfira! Nem ő az embered, nézelődj még és kívánom találd meg a lelki társad!
Ezt mondta vagy csak beleképzeled? Mondjuk mindegy is. Szerintem ne filózd túl.
A szerelmes férfi már maga ritka jelenség, szex előtt meg aztán abszolút.
Akikkel én találkoztam veszetten "nyomták a csengőt" de nem szerelemből, ha nem kaptak beeresztést akkor jött ki belőlük a parasztság, ami gondolom addig is bennük szunnyadt csak a siker érdekében elnyomták.
Létezhet, bár nem biztos, hogy ilyen esetben szerelemről beszélnék. Inkább vonzódásról.
Nekem egyszer utólag bevallotta egy pasi, hogy azért váltott stílust, hogy megutáljam, és könnyebben le tudjuk zárni.
Egyébként mit értesz bunkóság alatt? Hogy viselkedik az illető?
További ajánlott fórumok:
- Szerelmes vagyok egy nős férfiba...
- "Egy igazán szerelmes férfi soha nem lépne félre". Ki mit gondol erről az állításról?
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Létezik az, hogy valaki 2 emberbe legyen szerelmes egyszerre?
- Ti honnan tudjátok, hogy nagyon szerelmesek vagytok? És létezik olyan, hogy ahogy az ember idősödik úgy nem lesz olyan szerelmes se?