Szerintetek le lehet úgy fogyni, ha naponta 3szor eszel, 2szer keveset, 1szer sokat, amit megkívánsz, de még így is 1000kcal-en belül? (tudásbázis)
Bezzeg a "fenék" szinonimái:
hátsó, ülep, far, altáj, popó, popsi, valag, ülőgumó, hátsó fertály, koffer, tompor, farpofa
Igen a pocó=has:))
Bár ezt a férjem találta ki:)
Nekem természetes volt.
Most megnéztem a szinoníma szótárban a has szinonímáit: bendő, gyomor, has
elég szegényes:S
nem én találtam ki ezt a kifejezést:) (lsd. lentebb!)
pocó=has! Bár áén sem hallottam még ebben a formában:)
Ja, és inni*inni*inni:)
Víz, vagy tea. -utóbbit nem cukros lötty formájában;)
Figyi, nekem is van egy kislányom. Tudom, hogy nem könnyű, de enni kell. Pl. eszel mikor Ő is eszik, vagy felkelsz 5 percel előbb, és kész!
Nekem is voltak kifogásaim, hogy gyerek mellett nem lehet, stb, stb.
Láss csodát, mégis lehet!
Napi 5-6 evés, héten 6 nap edzés! (az én lányom nem egy nyugodt teremtés, állandóan pörög, de azért kivitelezhető, hogy magammal is törődjek)
(segítségem NULLA!!!)
nem vettem annak:)
De köszi a felvilágosítást!
Még életemben nem fogyóztam, most is csak "véletlenül" kezdtem bele, mert nem éreztem jól magam a bőrömben. Egyébként kövér nem vagyok (legalábbis úgy érzem). Inkább pocóra hízok:( És persze korral járó elváltozás-ként szoktam nevezni:)
Mi a nem egyszerű a napi 5 étkezésben???
-reggelizel normálisan
-tízóraira bekapsz valamit
-normális ebéd
-uzsi (szintén valamit bekapós)
-vacsi
Pont ezért, éhezik a szervezeted!!!!!!
Amikor kajához jut, egyből elkezdt raktározni, ezért hízol..
..ha pl. 5x eszel naponta, és azonos időközökben, a szervezet "tudja", hogy mikor kap enni. AZT, hogy kap enni, így nem tartalékol... és láss csodát! Beindul a fogyás!
:)))))
Ez így van...
Olyan diétát kell választani, ami nem szélsőséges, mert ugye mi van a káposztaleves után..??:))) (hízás!)
Azért azt tudd, hogy a 2 hét alatt 5kg nem zsír, csupán víz.
A tényleges fogyás 4-8 hét után indul be;)
(nem kötözködésből írtam;) )
én napi 5x étkezem, tehát a többszor keveset elvet követem.
Azért megválogatom, hogy mit eszem: inkább szárnyas ételeket, halat, több zöldségfélét. Édessség helyett gyümölcsöt.
Próbálom csökkenteni a kristálycukorbevitelt (teát, kávét anélkül vagy kevesebbel) és már fogytam 2 hét alatt kb. 5 kilót.
Minden reggel tornázom pár percet.
amikor tudok gyalog megyek, ha nem, tömegközlekedem. Most, hogy jön a tavasz előkerül megint napi szinten a bicikli.
Még annyira nem látványos az eredmény, de jobban érzem magam a bőrömben:)
További ajánlott fórumok:
- Hány pontot gyüjtesz kb naponta a hoxán?
- Inkább keveset vagy alig eszem a főtt ételből, hogy elég...
- 130 nettóért utaznátok 2 ó 40 percet naponta tömegnyomorban?
- Hány puszit, csókot adtok a párotoknak naponta?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Mennyi C vitamint ajánlott naponta a szervezetünkbe juttatni?