Szerintetek is ciki, ha egy pasi túl sokat foglalkozik az intim méretével? (beszélgetés)
Nem tudom, mivel én nem a legtöbb nő vagyok, így más nevében nem tudom azt állítani, hogy igen, de az ellenkezőjét sem.
Ha inkább arra irányul valójában ismét a fórum, hogy kinek mekkora a jó, akkor véleményem szerint nem jó oldalon teszed. Ugyanis ez mindenki magánügye. Ahogyan a nők sem úgy választanak pasit bárhol, hogy: "Hé mekkora a farkad?"
Már válaszoltam.
Lásd 14.hsz.
" van akinek picike, van akinek kicsi, van akinek megfelelő és van akinek pont jó.
Csüggedni semmi ok."
Kellemes estét neked!
Jó éjszakát!
Megyek inkább az ágyacskámba és végre élhetek ma megint a hobbimnak....
Mert nincs is annál jobb, mint mikor két női comb birizgálja a füleimet....-)))))))))
Fi-t pedig így fél év elteltével is tudjuk, hogy 13cm.
Megválaszoltuk a kérdését és mivel beszélgetős fórumot írt ki intim dologról, így azt hiszem nem nagyon bánja, ha nem azt írjuk, hogy "hó, de pici".
Mivel nem ismerem a hölgyet, így a 3-ra nem mondok inkább semmit.
De következtetést adok.
Ha a pasi 7x (te), akkor nagyon lekicsinylő a nő részéről a 3....
Gondolom érted.
Na meg, hogy aztán csinálj amit akarsz...
Azt hiszem eltértünk Fi alapgondolatától...-)))
Nem rólunk van szó...
További ajánlott fórumok:
- Milyen kisállatot tartsak, ami nem büdös, nem szül, meg nem kell sokat foglalkozni vele?
- Írjunk humoros (nem létező) foglalkozásokat szóláncban.
- Ha valaki sokat foglalkozik a volt barátnőjével, az azt jelenti, hogy még nem közömbös a számára?
- 5 éves kisfiam mostanába szerintem túl sokat foglalkozik a kukijával (játszik vele) ami szerintem még igen korai. Mit tehetek ilyenkor?
- A férjem sokat játszik számítógépes játékokkal, így keveset foglalkozik velem és a kisfiammal.
- Mi ez; sokat foglalkozik velem, mégse akar lefeküdni velem?