Szerintetek illik eltikolni otthon félretett pénzt? (tudásbázis)
A válasz legalábbis szerintem:NEM!
A család költségvetése,pénzforgalma jó ha világos a család minden tagja előtt,még a gyermek előtt is.
Mert nem árt ,ha "szemünk fénye" aki mindent meg kap ,tudja hogy is megy ez a felnőttek világában.
Talán nem követeli meg ,hogy le kellene cserélni " a márcikitelcsit"
A házas(élet)társak pedig nem jól teszik ,ha bármelyikük akár jószándékból is ide-oda behajtogatva dug el pénzt.
Egyszer a feleségem tárcáján valami csatot akartam megjavítani.Kipakoltam belőle a maradék pénzt,a kiscetliket,a fényképeket,a tavalyelőtti TESCO akciók listáját,az aktuális fogyókúrás krémestészták receptjét... stb
Na mit találtam egy eldugott kis bugyor alsó csücskében? Hát évekkel előbb behajtogatott paírpénzt.Már rég el volt felejtve.
Na ilyennek nem sok értelme van.
Nem kell ehhez szef , gondolkodj el hova nem nyulnak ill keresnek SOHA ? !
Van ilyen hely hidd el , en evekig a cigarettas dobozomba gyujtöttem a penzt , tehat az ezust papir es a kulsö papir között volt :D Sokszor az orra elött volt a nagy tekozlo paromnak,de oda soha nem nyult ! Persze nem is tudta :D Meg jo hely a melyhutö feneke ..... persze ezek csak akkor valnak be ha nem dohanyzik a csaladi "szarka"/ szarkak!/ plussz fözni sem tud tojason kivul semmit :)
Sziasztok. Hol tudok beszerezni kicsi dobozt(széfet), amit csak kóddal lehet kinyitni?
A félretett pénzemből anyu kivesz nem keveset.
Nem is az a bajom hogy kivesz, hanem hogy nem szól róla. Ne nyúljon hozzá, kérjen tőlem.
Ma is rakom be a húszast, múlt héten még 190 e ft-om volt, most már csak 150. Úgyhogy szerintem EL KELL TITKOLNI a félretett pénzt.
Szerintetek illik eltikolni otthon félretett pénzt?
Hát nem tudom..Egyelőre legyen csak annyi amiből egyáltalán félre tudok tenni titokban,csak az a baj hogy annyira ki van hegyezve az a pár ft hogy ha elraknék meglátszana :((
Osztom a véleméynem csókicával.
Egy jó házasságban még a dugipénzt sem tudod eltitkolni,mert mindent megbeszélünk,és előbb-utóbb erre is fény derül,egy kérdés,és már somolyog az ember.Egy idő után,ha minden rendben van akkor a hangjából,szeméből mindent meg lehet tudni,legyen akármi.
Régebben én is tettem félre pénzt,de a párom még azt is tudta,hol rejtegetem.
Az ajándékozással pedig úgy vagyok,hogy aprósággal meglepem,de komolyabb ajándékot együtt vesszük meg.
csokica..
akkor ok,,latom hany eves vagy....
de azert jo ha van..
es orulok hogy sikerult a hazassagod..
de 1 fiatal nonek mindig kell hogy legyen penze!!!!!!
a mai vilagban kell hogy legeyn!!!!!!!
Engem fiatalasszony koromban kioktatott egy kolleganőm ,hogy egy nőnek KELL, hogy legyen saját, félretett dugipénze.
De amúgy is, ha nincs dugi, akkor hogyan ajándékozzuk meg egymást? Engem csak ez a kérdés zavar. A közösből azért kivenni, hogy a páromnak ajándékot vegyek, az olyan furi...
Ha meggondolja magát,és lelép,a házat ugysem vihetné mert közös tulajdoncsak akkor tudnék egy másik lakást venni,ha eladjuk, és igyekeznék talpra állni,nehéz lenne ,de biztos sikerülne.
De ne fessük az ördögöt a falra!!)))
Az utolsó mondatod nem értem hogy"max ha a fiat 18 majd odaadod neki"ez most fiat gépkocsi akart lenni,vagy 18 éves fiát,/vagy gyerek/
en ep azt irtam,hogy azert jo ha van penz elrakva,,,mert lehet 1 nap a parod,meggondolja magat,,,es elmegy egy fiatal csajjal,,penzel,hazzal,,es akkor majd mit csinalsz??
ezert jo ha van dugi penzed.....van mihez nyulnod,,max ha a fiat 18 majd odaadod neki,,,,
sziasztok,..
szerintem igen...
es szerintem minden no rakjon felre titokban....
(mar csak azert is,mert sosem lehet tudni mit hoz a jovo..)
lehet a ferjed lelep,es te ott allsz majd semmi nelkul)))
További ajánlott fórumok:
- Meghalt egy csecsemő otthonszülés közben
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Megkérdezhetem mennyi félretett pénzetek van, amihez nyúlni tudtok?
- Lehet a nőnek félretett pénze?
- Mikor "illik már" bemutatni a barátunkat otthon a szüleinknek?
- Mit kezdjek a félretett holmikkal?