Szerintetek, hogyan lehet valaki CKM vagy FHM címlaplány? Szoktak lenni válogatók? (beszélgetés)
Nem, nem mutatok képet! :) De figyelj: hogy csak szimplán nyomult vagy akart-e valamit? Passz. Minden esetre volt, ahova ajánlott...
Ja és megnyugtatlak: nem vagyok egy bányarém. Kisgyerekkel "megpakolva" is megbámulnak és néha már a párom is csúnyán néz egyes pasikra, hogy ugyan ne bámuljanak már annyira, ha ő egyszer ott áll melletttem... :D
nem mutatnál magadrol fotot ha szépen kérünk?
éa akkor megtudjuk mondani szimplán nyomult csak vagy a fotozásért akart volna valamit :))))
Keress egy jó fotóst, csináltass vele egy portfoliót, ő tudni fogja, hogy milyen felvételek kellenek. A legtöbb fényképész címeket is tud adni, ahová elküldöd az anyagodat.Ezek általában ügynökségek. Rajtuk keresztül hívnak be, ha tetszik a referencia.
Nem kell piszkos fantáziával rémtörténeteket kigondolni.
nincs még itt elég ingyenélö magát celebnek tarto playboy nyuszi és társai?
tanulj inkább és normális dolgokat akarj.
minek akarod magad mutogatni?
Hát szerintem jól kell feküdni bizonyos embereknek és akkor lehet valaki címlaplány.
Mondjuk én olyat hallottam, hogy valaki azért nem került be az egyik "tehetségkutatóba", mert nem feküdt le az egyik zsűritaggal... No komment.
:D
A titok azért még tartogat(hat) valamit, amiért a címlapra lehet kerülni:D:D:D
További ajánlott fórumok:
- Miert szokták azt mondani, hogy az anya-gyermek közötti kötődés kialakulasahoz fontos, hogy az anya természetes úton szülje meg gyermekét...
- A férjetekre, párotokra szoktak hajtani a nők?
- Mennyi ideig szoktak gyászolni? (Fekete ruhát viselni) Vagy meddig illik?
- Hogyan lehet vagy hogyan szokták becézni?
- Hol lehet olyan dekorzselét venni, amit virágok alá szoktak tenni, virágföld helyett?
- Mi a neve annak a lelógós, "gyöngyös" valaminek, amit a konyhaajtók helyére szoktak tenni, és hol lehet olyat kapni?