Szerintetek hasonló párt keres a többség? (beszélgetés)
Hááát, én csinibaba voltam (testalkatra, még most se vagyok túl nagy darab) , mikor összejöttünk, ő már akkor is kifejezetten hasas volt. Ráadásul akkoriban én voltam pénzügyileg jobban eleresztve.
Ami tetszett : az arca, a hangja, a humora, a műveltsége és határozottsága. Sokmindenben nem értünk egyet, de vannak közös érdeklődési pontjaink. Nem mondanám kifejezetten ellentétnek sem azért magunkat, de ugyanolyanok sem vagyunk.
Tuti!
Egy hasonlótól, mint én falra másznék. 🤣
Ezt nem is értem, hogy van...
Na ugye, hogy a különbözőek vonzák egymást;)
🤣🤣
Poén, mert állítólag mi is nagyon hasonlítunk külsőre.
Mind arcra mind testalkatra.
De bevallom, van benne valami.
Csak a természetünk tűz és víz.
Pedig igen:D
De viszont, többen mondták már, hogy külsőre hasonlítunk egymásra. Ezt érdekesnek találjuk.
Többször megkérdezték, hogy testvérek vagyunk e?
Pedig, szerintünk egy kicsit sem hasonlítunk külsőre sem.
Én kicsi vagyok, ő magas, neki vékony vádlija van, nekem vastag, neki kutya szemöldöke, nekem nem, neki pinokió orra van, nekem nem:DDDD
Én több olyan párt ismerek, ahol testalkatban is ellentétük egymásnak és nem azért, mert eltelt 10 év és az egyik elhízott, hanem a kezdetektől így volt.
Nekem van egy férfi ideálom, akinek a választottamnak meg kellett felelnie, gondolom azért ezzel a legtöbben így vagyunk, hiába mondjuk azt, hogy nem számít a külső;)
Én a normál alkatot favorizálom. Nem jönnek be sem a telt, mackós, kövér pasi, kigyúrt és a sovány, alacsonyak vagy kövérek sem.
A személyiségünk nagyon eltérő.
Egyikünk sem vagyunk harsányak, de ő sokat beszél, én kevesebbet, én pörgök, ő lassúbb, ő lobbanékony, én nyugodt, én kitartóbb.
Hobbink is nagyon eltér.
Én nem szeretek ajándékot kapni, ő meg imádja, ha valakinek eszébe jut:DDD
Teljes más témák érdekelnek mindkettőnknek, de tudunk beszélgetni ennek ellenére.
Még a politikai nézetünk is ellentétes, így kerüljük ezt a témát:DDDDD
És még sorolhatnám....
Nekem nem tetszett volna az ellentétem mikor a vőlegényemmel egymásra találtunk.
Én gyerekkorom óta sportolok, fontos szerepe van az életemben, ő hivatásos sportoló.
Nagyon-nagyon tetszett az arca (amúgy a sajátom is tetszik), én nem láttam akkor hasonlóságot, most sem látok, de sokan azt mondják, hogy eléggé hasonlítanak a vonásaink.
Természetre is, bár ő picit pörgősebb, mint én. Csendesek nem vagyunk, sőőőt... Ha akarunk sem. :D
Mindketten elég konzervatívak vagyunk - ő picit jobban ebben is.
Nem dohányzom, zavarna a páromtól, ő sem dohányzik, de alkalmanként szokott vizipipázni.
Viszont egy számomra tök idegen, új kultúrából jött, ami miatt bőven voltak/vannak ellentétek, de mára elég jól besimultunk egymás életébe.
Szóval nálunk is-is.
Ja ,hasonlót.
Férjem egy angyal.
Én a genya ,beképzelt rohadék.
Voltam...
Megváltoztam melette(nem tudatosan).
Testalkat:kicsi filigrán én ,és a van benne anyag férj.
tudok testépítő hapsit,akinek nem épp modellalkat a párja,a pasi versenyekre jár,olyan mint egy szobor,a párja kifejezetten telt és tudok olyat is,ahol a csaj irtó csinos a pasi meg pocakos,zömök...nem mondom,hogy ez az általános,de igenis, vannak kivételek.Fontos ,kivel vagy boldog,kiben találod meg azokat az értékeket,amik neked fontosak,és lehet,nem olyanban fogod megtalálni,aki egy adonisz,vagy egy topmodell.
ahol meg a pénz a lényeg,ott nem hinném,hogy egy életre szóló kapcsolat köttetett...
Én valahogy a 2 között vagyok. Van, amiben olyat keresek, amilyen én vagyok: lehessen komoly dolgokról beszélni vele, hasonlóan lássa a jövőt, legyen kitartó, dolgozzon, ne legyen káros szenvedélye: drog, cigi stb... És van, amiben a teljes ellentétemet.
Viszont az ellentétek vonzzák egymást állítással egyetértek, mert sok ellentétemet tartom vonzónak.
Nálunk ugyanez a felállás.
Bár én szorgos munkával 31 év alatt rendesen kiirtottam belőle a romantikát. :D
személyiség területén tényleg az a szerencsés,ha hasonlóak,kell a hasonló érdeklődés,személyiség stb....nem kell totál egyformának lenniuk minden területen,de ha teljesen különbözöek,nem fognak kijönni egymassal.
testalkat ,kinézet terén már minden más,ott nincsenek törvények,nem muszáj hogy a teltebb embernek telt kövér párja legyen vagy a soványnak sovány.Amúgy sem csak külső alapján választunk,szerencsés esetben...
Mi teljesen eltérőek vagyunk.
Ő csendes én harsány.
Ő romantikus én kipattogok tőle.
És még sorolhatnám.
Testalkat, szokások, személyiség stb területen.
Tehát egy kövér kövéret, dohányos dohányost, csendes csendest.
Én nem hiszek az "ellentétek vonzzák" egymástban. Kivételek persze vannak, de általában szerintem a hasonlók jönnek ki jobban egymással.
További ajánlott fórumok:
- Azért fórumozok, mert keresem a hasonló gondolkodású emberkéket.
- Nagymértékű gázképződéssel, szélgörcsökkel, stb. küzdök több mint egy éve. Olyan embert keresek, akit hasonló probléma gyötör napi szinten.
- A P.S. I love you filmhez keresek hasonlókat, mondjatok ilyeneket nekem légyszi!
- Az Üvegtigrishez hasonló jó kis magyar filmet keresek. Köszi!!
- Összevesztünk. 5 napja nem beszéltünk. Mikor fog keresni? Valakivel történt már hasonló szitu?
- Hasonló filmeket keresek. Segítenél?