Szerintetek ha 3 éve totál rendszertelen a havi vérzésem, teherbe eshetek normális úton, gyógyszerek nélkül? Segítsetek! (tudásbázis kérdés)
Keress rá a neten az AVIVA tornára.
Garantáltan lesz babád, ha rendszeresen csinálod.
Tanfolyam kb. 5 órát tart. Kapsz két könyvet és egy cd-t 10000-ért. Az ország különböző pontjain vannak gyakorló órák is. Segít szülés után regenerálódni. Én két 4 kg feletti gyereket szültem , torna után hihetetlen az eredmény. Jobb ,mint szülés előtt.
Sok sikert és kitartást.
Detto.
Nekem se volt rendes mensim soha. Olyan volt mint a mesébe, hol volt, hol nem..
Viszont a gyerekek meg potyogtak, ha kértük, ha nem... Most is az a legnagyobb parám, hogy nem szedhetek (más baj miatt) fogamzásgátlót, de 4. most nem kéne...
Szóval egy darabig görcsölés nélküli, jó szex kéne... aztán meg majd kiderül...
IGEN!!!!
Csak fogamzásgátló mellett volt szabályos a ciklusom.
Évekig vártunk babára.
A lányom 8 éves, a kisfiam 4.
Az elsőnél medősségi központban figyelték a peteérésemet, a másodiknál csoda történt.
ok, köszi a válaszokat!
akkor próbálkozunk bőszen!
További ajánlott fórumok:
- Milyen vitaminnal vagy gyógyszerrel lehet elősegíteni a teherbeesést?
- Van olyan aki missed ab után ujra teherbeesett és az orvosa semmilyen gyogyszert irt fel?
- Gyógyszer szedése mellett, ha teherbe esek, azt kimutatja a teszt, vagy bezavar a gyógyszer?
- Ha nyaralás miatt szeretném egy héttel korábbra "tenni" a havi vérzésem, akkor tarthatom hamarabb a 7 napos gyógyszermegvonást?
- Szoptatok, szopis gyógyszert szedek, nem jön meg a vérzésem. De akkor honnan tudjam, hogy nem vagyok/leszek terhes?
- Május 15-én volt vérzésem, a doki szerint rendes menszi csak ez most a normális mivel 2 hónapja hagytam abba a gyógyszert, lehetek terhes?