Szerintetek gondol rám? (beszélgetés)
*estélyét= estéjét
.
Köszönöm a hozzászólásokat nem lett se jobb se rosszabb.
de köszi!
Ugyan..
a legkevésbé érdekel egy önmagát "alfahímnek" tartó fórumozó aki a bulizós péntek estélyét egy női oldalon tölti...
miközben jobbnál jobb nők várják epedve valahol..
ugyan már
Te! :) nem ezt akarta hallani, Te is tudod.. :)
Bár ettól még teljesen igaz!
"Én minden születésnapomkor visszagondolok nem tudom miért a tavalyi szülinpara. Ha másért nem talán ezért eszébe jutok. (?) :("
A tavalyi szülinap óta - optimális esetben is- csak egy szülinapod lehetett!:D:D:D
Ha nem is a szülinap kapcsán, de biztos, hogy eszébe jutsz, hiszen egy ideig élete része voltál hacsak nem esett amnéziába.
Engedd el ezt a srácot, joga van egy normális kiegyensúlyozott kapcsolathoz, ahonnan nem rúgják ki egy év alatt kétszer.
Én nem hiszem hogy gondol!
Főleg nem egy év után.
Sose hidd, hogy gondol rád -és pont ma- ez egy marhaság.
Miért van szükséged erre a hamis és önáltató tévképzetre?
örülök, hogy legalább az eszedbe jutottam ez is valami:)
szépeket nem gondolt rólam egy jódarabig. De talán már megbékélt és csak a jóra emlékezik.
már én is gondoltam rád, bàr ennek az az oka, hogy felhívtad mmagadra a figyelmemet.
ha pont egy éve vele voltál és azóta kétszer kirúgta, biztos gondol néha rád. nem igérem, hogy szépeket.
Én úgy gondolom igen.
Azért akit szerettünk és el kellett válnunk az nyomot hagy.
Buta témáal jövök. Tavaly ezen a napon együtt ünnepeltük a szerelmem születésnapját. Nem tudtam neki akkor sem nagy ajándékot venni, de hogy együtt voltunk az volt az ajándék.
Aztán szakítottunk pár hónap múlva (én egy buta dolog miatt)aztán kibékültünk, de megint elküldtem.
Szóval a lényeg, hogy nem ő akart szakítani.
Minden kapcsolat megszakadt csak kíváncsi lennék vajon eszébe jutok e, mert szerttük egymást.
Én minden születésnapomkor visszagondolok nem tudom miért a tavalyi szülinpara. Ha másért nem talán ezért eszébe jutok. (?) :(
További ajánlott fórumok:
- Pasik szerintetek a nők miért gondolnak bele többet a kapcsolatba? Hol csúszik el a dolog?
- Arra gondoltam, hogy kipróbálom azt, hogy 6 napig nem alszom, szerintetek? (2009.12.28.-a estétől 2010 jan .4-ig.)
- 11 év szakitás után szerintetek gondol néha rám?
- Mire gondoljak szerintetek?
- Mikor érdemes az iskolai füzeteket beszerezni? Úgy gondolom augusztus végén lehet a legolcsóbb, szerintetek?
- A Facebookkal lenne egy kis problémám, szerintetek jól gondolom?