Elegendő levegőhöz jutni ásítással (beszélgetés)
Ha levegőhöz akarsz jutni,mondj ilyen szavakat, hogy: futás, ruhás, kapálàs, hozzászólás.
Azaz ásíts!
Fodrásznál voltál? Lehet ott fáztál meg :)
Gyereked jól van?
Tessék????
Próbáld ki :)
Teljesen tanácstalan vagyok, hogy most a jobb vagy a bal kezemet tegyem a szám elé ásítás közben?
De majd kiírok erről egy fórumot. 😂🤔
Ásításkor keresztet kell a szánkra vetni, nehogy belénk bújjon a gonosz.
(népi hiedelem)
Mert forr az agya...:)
"A legfrissebb elmélet szerint az ásítás azért hasznos, mert segít „lehűteni az agyat”. Az agyunk hőmérséklete alapvetően három dologtól függ: a vér hőmérsékletétől és a véráramlástól, valamint az anyagcserétől. Mivel
az ásítás felfrissíti és felgyorsítja a véráramot,
nem alaptalan azt gondolni, hogy elősegíti az agy hűtését."
A Jóisten is megáld, ne problémázz már tényleg mindenen.
Az a lényeg, hogy kapsz levegőt.
Elég valószínű,ezt én sem bírnám!
Pedig nekem is van ilyen,tényleg!Ha feszült vagyok vagy ideges rögtön ez van,de én le tudom győzni és nem hisztizek itt nektek,pedig 6 éve tart.
Semmi baja!
Mint mondtam,ezt saját magának csinálja mert pánikol hogy mi baja lehet...Minnél idegesebb annál nehezebben kap levegőt,ami fejfájást fog okozni.
Á, ő sesem hisztizik.
A sütőpor lesz az.
További ajánlott fórumok:
- Kinek hány óra alvás elegendő egy nap?
- Büfé vezetéséhez, turizmus vendéglátás végzettség elegendő?
- Mennyi időt kell várni roaccutan szedése után a babavárással?6 hónap elegendő?Van aki szedte és utánna babát válalt?
- Hogy írjam le németül, ha megszeretném kérdezni, hogy: A munkához alapfokú nyelvtudás elegendő-e?
- Kislányom 4 napja nem evett, vírusos fertőzéstől hólyagos a szájürege, meg a torka. Az ecsetelő elegendő rá?
- Értékpapír jogi vizsga: feltétlenül kell hozzá tanfolyamot végezni (elég borsos ára van) vagy elegendő könyvből felkészülni rá?