Szerintetek ez a mell eredeti, vagy plasztik? (tudásbázis)
Naaa!
Mennyivel jobb, hogy nincs próbabának photoshoppolva;)
Így viszont, akár eredeti is lehet.
A fiam barátnője is ilyen vékony, és simán van ekkora melle, és nem plasztikázott... Szóval a soványság s a mellméret nagyon nem függ össze.
Simán lehet eredeti és egy szép plasztika is
Ugye!?
Hiányzik róla az, ami emberivé teszi...
Ilyen részletességgel nem néztem meg,csak :jé ez a csaj olyan mint én...
Hízni szeretnék ,csak nem tudok.
Férjnek tetszem.
És azt látod, hogy miért fura/ijesztő ez a kép szerintem?
Semmi nem természetes rajta, olyan mintha kisatírozták volna a bordákat, izmokat, stb., mert valaki szerint így szebb?
Szerintem ez photosoppolt, de lényegtelen!
Ezen a képen minden hiányzik, amitől igazi egy test.
Vékony és a bordái nem látszódnak?
És hol van a kockás hasa? Semmi háj nincs rajta, így mindenképp kell látszódni a hasizomnak és még a kezéről is hiányoznak a ráncok, stb.
Jaj, hát én lány vagyok!
Amiatt igazán nem kell szomorúnak lenned, hogy nekem nem tetszik az ilyen alkat.
Bocsánat! Szerintem az fontosabb, hogy a pasiknak bejöjjön az alkatod, az meg, hogy én mit dumálok, lényegtelen!
engem meg teljesen egy hús vér nőre emlékeztet....
fogadjuk el, hogy vannak ilyen csajok is, és büszkék lehetnek az adottságaikra, ha ilyenek mint a fotón.
Nekem ő túl sovány. Az ilyen nagy távolságra lévő combok nem tetszenek.
És jobban megnézve a képet, lehet, hogy nem is szilikon a cici, hanem inkább az egész kép fotoshoppolt.
Ez a női alkat nem egy hús-vér nőre emlékeztet, hanem inkább egy műanyag próbabára.
semmi baj, én fiúszemmel néztem..(bocsi,nagypapásan) és az emlékek feléledtek bennem...))
nézd el nekem, az emlékeim 50 évvel korábbiak...
Ez a nő elég ijeszti alkattal rendelkezik...
A cici szilikon.
Petsze, hogy bolti.
Még a laszti körvonala is látszódik.
További ajánlott fórumok:
- A plasztikázott mell. Igen vagy nem?
- Beauty Breast mellnövelő tabletta - Mellnagyobbítás plasztika nélkül
- Dr. Falus György plasztikai sebészről mi a véleményetek? Leginkább a mellplasztika érdekelne!
- Volt-e már plasztikai mellműtéted? Ha igen, milyen, ki csinálta és mennyit kellett fizetned érte?
- Ki, miért plasztikáztatja a mellét?
- A has, mell, és egyéb plasztika, ami felesleges bőrt távolít el, támogatott ha kóros elhízás utáni fogyás következtében kell elvégeztetni?