Szerintetek én reagálom csak túl vagy ez tényleg "gáz"? (beszélgetés)
Minél előbb ejtsd majd meg. CSak TE tudsz kiállni a gyermekedért.
Nekem is ilyen volt apám, és gyerekként nagyon rossz volt megélni.
1000 fokos fordulatot fog venni az életetek ha külön mentek.Ezt tapasztalatból mondom,de biztos vannak még így egy páran.
Mikor lesz a költözés?
Én is így vagyok vele.Attól hogy kicsi még megérdemelné az ajándékot.Nem kéne drága,csak egy kis apróság hogy mégis gondolva legyen rá.
Megvárom még elköltözünk külön és ha akkor se lesz más beszélek vele.
Hát nem tudom. Az én férjem az 5 hónapossal is tudott játszani, sőt már pár naposan is foglalkozott vele.
Ha tényleg így is gondolja valaki hogy majd ha nagyobb lesz akkor játszok vele, az egy dolog. Csak a gyerek meg nem lesz hozzászokva, nem alakul ki a kapcsolat, és hiába akar akkor már foglalkozni vele, a gyerek nem fog vele elmaradni.
Azonkívül ha ez így marad, a nagyobb korban a kisgyerek zokon is fogja venni ezt a fajta kivételezést.
Én meg alapból nem is hagynám ezt. Ha a sajátunknak nem jut ajándékra, akkor máséra még annyit sem költök. Hiába a testvérem, vagy annak a gyereke vagy mit tudom én, én tuti nem hagynám hogy az én gyerekem hiányt szenvedjen azért mert apuka meg akarja mutatni hogy ő milyen frankó nagybácsi. Én azt a 10 000-es ajándékot a saját fám alá tenném... a gyerköc meg majd hozzánő.
Nagyon sokszor megvan ez a "batymentalitas!" hogy , segitem a tesvereimet stb....
Többek között az en edesapam is ilyen volt ! Az en edesanyam ezert soha nem szolt , pedig ott is ugy volt hogy , az apukam sokszor erön felul adott ! Megvan ra az esely hogy , ha szol erte , akkor az egesz csalad megtudja es elöre nem lathato bonyodalmak következnek..... s , mi több rosszabb lessz mint azelött volt !
Nagyon meg kell gondolni mert az "UJ!" jöveveny , tehat feleseg nem igen hozhat uj törvenyeket 1-csaladba ! Masszoval van amikor jobb halgatni , idövel megoldodhatnak a dolgok.
" A pénzügyi dolgok szerintem sem szeretetfokot jeleznek, inkább valamilyen dotációs szándékot, villogást, majd-én-segítek-a-hugomnak- bátymentalitást."
Ebben csak az a bibi, hogy a saját Családja rossz anyagi helyzetének ellenére történik :(((
Persze simogassa, játsszon vele amíg ott vannak, de attól a kis pénztől ne fossza meg a saját családját, ha ott szükség van!!!
Ez már nekem is eszembe jutott.
Nem látja ritkán a hugáékat,kb. annyit mint minket,ha nem többet,mert a szomszédba laknak.
Én nem érzem úgy hogy elhanyagolom,szoktam masszírozni,egynap kétszer főzök rá,ugrok ha kell valami,és a szexuális életünk is elég aktív.
:(( megfogok próbálni beszélni vele,de le fog rázni annyival,hogy hülye vagyok.
Hát ezt csak megbeszélni lehet egy alkalmas pillanatban.
Lehet,hogy csak te vagy túl érzékeny,de lehet,hogy teljes mértékben igazad van.
Remélhetőleg,a saját fiát azért jobban szereti mindenki másnál a párod.
Hat nem tudsz sokat tenni , mert ebböl tenyleg veszekedes lenne ! Viszont van amikor a latszat csal , talan ritkan talalkozik a tesverevel es annak a gyerekevel ? !
A sajat csemete az ugye mindeg ott van ?
beszéj a pároddal.
Ez szerintem is gáz, én nem tűrném...
Ha így van ahogy mondod, akkor nem jól van így ahogy van.
Nem szabad megijednek a vitától. Szembe kell nézni ezzel, mert így csak tűrsz és menekülsz. Ez csak gyűlik-gyűlik és mindent meg fog keseríteni. Mindennek az alapja a beszélgetés, hisz ezért vagyunk emberek és kivel beszélné meg az ember a problémáit az ember ha nem a párjával, aki egyben a dolog illetékese is.
pedig lehet, hogy jobb lenne egy nyugis piilanatban megbeszéljétek, nem?!
elmondanád neki, hogy téged ez bánt és hátha előáll vmi "épkézláb" magyarázattal
Szia!
Szerintem ne aggódj,ilyen nincs hogy vki a saját fiánál jobban szeressen mást.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg várandós vagyok vagy csak bebeszélem magamnak?
- Tényleg egy hisztigép lennék, csak mert normális értékrendjeim vannak?
- Tényleg olyan sok házasság tökéletes? És csak én vagyok ilyen béna?
- Tényleg olyan iszonyú nagy igény a biztos és megfizethető lakhatás, hogy sokaknak csak álom lehet?
- Valós probléma vagy csak én reagálom túl?
- Úgy érzem ma nagyon becsaptak, de lehet csak én reagálom túl!