Szerintetek el lehet helyezkedni boltvezetői végzettséggel Budapesten? Gyakorlatom is van. (tudásbázis)
Felsőfokú kommunikátor meg logisztikai, semmi keresedelmi :) De hamar bele lehet tanulni abba amit csinálok.
Köszi a jelet :)
Köszi!
És milyen végzetséged van?
Neked is sok sikert!!!!Virág helyett lóhere!!!:)
Én kislányommal egyedül vagyok és most kaptam több mint fél év után munkát, mint eladó, majd később én is feljebb kapaszkonék :)
Sok sikert és kitartást :D
Köszi!
Egy kis bátorítás el kél,mert a mai világban elég kemény dió ez...pláne gyerekkel...
A Plusz az élelmiszer bolt volt de nonfood termékek is voltak...
A beosztást akkor kezdték el magyarázni mikor kiderült hogy be kell zárnunk.Így az elmaradt.De szerintem a suliban azt is megtanítják...
Nincs bajom a kemény melóval...volt olyan hogy 12 órát melóztunk és az tényleg igaz hogy egy vezetőnek többet kell igáznia.De nem baj...
Úgy értettem, hogy milyen árutípusban. Élelmiszer?
Beosztáskészítés, egyéb hr munka?
Kétféle pénztárgépen vagyok kiokosítva,a hagyományoson és a sz.gépesen.Ismerem az áruátvevés,raktározás folyamatát.A sild rendszereket...Meg ezeket mind csináltuk....
persze ha nem volt elég ember akkor mi is pakoltunk így tudom hogy kemény meló
Ott ahol dolgoztam vezetőnek szántak csak közben bezárt az üzlet...:(
Tehát úgy is foglalkoztak velem.Eladónak voltam titulálva de nem nagyon csináltam eladó0i feladatokat...
További ajánlott fórumok:
- Párkapcsolatnál számít, hogy nem azonos végzettségűek a felek?
- Mennyire számít a végzettség, ha valaki bekerül egy ilyen családba?
- Mi a végzettségetek és el tudtatok-e a végzettségetek szerint helyezkedni?
- Szeretnék jelentkezni valuta pénztáros, valuta ügyintéző tanfolyamra. Tud valaki róla, el lehet helyezkedni ezzel a végzettséggel?
- OKJ-s svédmasszőri végzettséggel el lehet helyezkedni?
- Gyógypedagógiai asszisztens végzettséggel el lehet helyezkedni pedagógiai asszisztensként is?