Szerintetek az ilyen ember okos? (tudásbázis)
Uncsi ez az állandóan másokkal foglalkozás.
Kinek és hogy van diplomája, ki mikor mennyiért vásárol, állandóan a másik életében meg bukszájában kotorászás.
Már ne haragudj... Nem mindegy mások mit gondolnak, ha nem függsz tőlük? Én csak mosolyognék azokon, akik hülyének néznek, miközben nekem, velük ellentétben nincsenek anyagi gondjaim, mert jól meglátok befektetési lehetőségeket.
Engem más területen irigyelnek, nem kevesen: családom, munkám, otthonom van és nyugodt életem. Pedig nem vagyok szép. Ne tudd meg, hány szép nő és férfi utál és irigyel ezért. 🤣🤣🤣
Ebből csak az általánosítás volt igaz. :)
Valóban nem kellett volna így beszélnem az egyetemről, de hát ismerősi körömben a nem túl okosnak van diplomája aki meg okos érettségije van. Pedig nagyon okos emberről beszélek akit ha bármiről kérdezek mindenre tudja a helyes választ, mindenhez tud hozzáfűzni, diplomás ismerősöm meg ennek az ellentéte. Ez alapján általánositottam.
Egyébként egyetemen valóban nem úgy kérik számon az anyagot, hogy te helyt tudj állni akkor is ha tudsz magolni. De a szóbeli része az viszont majdnem 100% -ig magolásról szól. Sajnálom ha ezzel megbántottam valakit, de ez az igazság.
" Seggelni mindenki tud. :)"
Ha magadból indulsz ki, akkor a logikád elfogadható.
Így érthető is, hogy ezt mondod, mert pont a programozás olyan, hogy aki élvezi, érti és szereti, diploma nélkül abból lesznek a hekkerek. Aki meg seggel, azokból egy elcseszett rendszergazda.
Ne haragudj nem vagy túl széles látókorű, ha a programozást tartod a legnehezebb szaknak.
"Programozást tanultam."
Hol végaztál, milyen szakon?........északon? Kérdezte Hofi.
Akkor a ( C, C++, Java, C#, PHP, JavaScript, Matlab, python, R, Bash, Power Shell, Prolog, Erlang, SML, PDDL, AgentSpeak KQML stb.) sokat mond neked.
Ha te valóban komolyan programozást tanultál volna, akkor leírod mondjuk, hogy pl. az ELTE-n, vagy a BME-n x szakon végeztél, helyesebben seggeltél.
Sok emberrel találkozom, és biztos vagyok abban, hogy nem elég seggelni semmilyen diplomához sem. Egy buta sohasem fog lediplomázni.
Ugyanakkor a pénzcsináláshoz lehet, hogy elég a szerencse, kapcsolatok, akár egy hülye is tud sok pénzt "csinálni", a diplomához sokkal több ész kell, mint a pénzcsináláshoz.
Szerinted mi az egyik legnehezebb szak, azt azért megkérdezném?
Nagyon durván általásonítasz és sztereotípiák építed a mondanivalód.
Nem azt írtad, hanem kicsinyítetted az érdemet, valamint a diploma értékét. Ugyan, erre bárki képes felkiáltással... ez pedig semmivel nem különb viselkedés annál, mint amit itt az utolsó hozzászólásodban fejtegetsz.
De nekem tulajdonképp mindegy, hogy Te miként gondolkodsz erről.
Soha ne szívj vissza semmit.
Abban a pillanatban/percben jó volt a válaszod.
További ajánlott fórumok:
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- Gyermekem szeptember óta egyedül jár óvodába, szerintetek felelőtlenség ez?
- Sosem láttam még ilyen embert...ember volt egyáltalán?
- Milyen ember az, aki szám nélkül csenget meg más embert?
- Az okos ember depressziós, az ostoba ember boldog. Egyetértesz?
- Okos ember más kárából tanul...