Szerintetek az elektromos rovarcsapdák hatásosak lódarázs ellen? (beszélgetés)
Az jó. Mi is oda fújtunk.
Véletlenül se nézd meg azt, amit ajánlottam, vegyetek inkább tök feleslegesen horror áron elektromos riasztót.
Nem jó az elektromos rovarcsapda..semmire nem mész vele darazsak esetében.
Fújni kifejezetten darázsirtóval és ha nem elég, akkor fújás közben kifüstölni őket.
A "sima" darázs sem agresszív, csak ha támadást érez. A kisfiad érdekében viszont jó lenne megszabadulni tőlük, ugyanis ha esetleg megijed, vagy sikít, támadásnak vélhetik. Ráadásul ezekben sokkal több méreganyag van, mint a másik darazsakban.
Hú, a hideg kirázott, ahog olvastam, hogy rajtad mászott... Brrr!
Az elektromos csapda nem csak akkor öli meg, ha odamennek? Nem fog az egész fészek a csapdába belesétálni.
Amúgy az erkélyemen megfigyeltem, hogy milyen "okosak". Amikor kinyitottam az erkélyajtót, volt amelyik majdnem betévedt a szobámba, de közben rájött, hogy ő nem ott lakik, és visszament a saját fészkébe. Viszont a szekrényen ült egy-kettő, amelyik mindig "figyelte" a tevékenységemet, de nem bántottak, a többi a fészekben volt bent. De szerintem, ha támadást érzékeltek volna, akkor annyi nekem...
Nekem "sima" darazsak fészkeltek annakidején az erkélyemen lévő szekrénybe. Mire észrevettem, már focilabda nagyságú volt. Rettegve mentem ki mindig az erkélyemre.
Hívhatsz szakembert, aki sok pénzért kiirtja őket.
Én megvártam a hideg időszakot, mert akkor elhagyták a fészket, akkor befújtam az egészet, ráhúztam egy nylont a fészekre, és levertem az egészet. (közben azért rettegtem, nehogy legyen benne mégis...)
Akkor nem jó szert vettetek.
Felesleges drága rovarcsapdára pénzt kiadni.
További ajánlott fórumok:
- Albérletben élek, gáz fűtés van és benzines autóm. Költözzek fa fűtésű lakásba és vásárolják olcsó elektromos autót, mert minden drágul?
- Ha a földön nem lenne elektromos áram ki és hogy élné meg?
- Kézi és elektromos fogkefék
- Bevallom, hogy elektromos fogkefével tervezem csinálni.
- Mi a véleményetek az elektromos rovarcsapdákról?
- A TESCO szupermarketben lehet elektromos rovarcsapdát kapni?