Szerintetek a 16 cm-es férfi nemiszerv az átlagos? (tudásbázis)
tövére ráakaszt egy 10 literes vödröt tele vízzel ,és 5 méter gyaloglás után nem loccsan ki a víz akkor megfelelő"
Arra vigyázni kell hogy a tövére akassza
Történt egyszer, hogy nem oda akasztottam
Hát nem lecsúszott, oszt homlokon vágott a f*kam!
Majdnem Laléltam.
Nem mindegy hogy hogyan mérted, illetve milyen a pasi testalkata; a szeméremdombi hájacskában meg tud bújni normál esetben 1-2 cm, csak ha neked feszül kerül "elő".
De viccet félretéve, ha neked megfelelő akkor minden OK!
Van olyan pasi ismerősöm, akinek az okoz gondot, hogy neki túl nagy; és még nem talált olyan hölgyet, aki fájdalom nélkül bírta volna, ha teljes erőből beveti magát. Ez esetben a kevesebb több
A rasszokról megfeledkeztél kérdésedben.
Ázsiában ez átlag feletti, a fekete etnikumban mini.
Ha neked örömet tud szerezni az már megfelelő-akkor is ha elmérted.
Megfordítva a kérdésed: Ha az idézett átlagost már kicsinykének,lötyögősnek érzed-Te átlagos vagy?
Egyébiránt: gyorsan elillan az aktív korszakod és akkor má' mindegy kinek mekkora.
Nem tudom :)
Viszont azt tudom hogy az USA-ban van egy zart köru klubb a nagy nemiszervu fickoknak , a minimalis hosszusag a klubba bekeruleshez 25-cm-ben van megallapitva :)
Lattam a TV-ben egy riportot veluk ....
További ajánlott fórumok:
- Fürdik a baba, pelus nélkül a baba... Épeszű szülők azok, akik ezt a sok nemiszerves fotót felpakoljak a netre?
- Hány éves korban kezdtétek el szőrteleniteni a nemiszerveteket?
- 35 ev koruli ferfiak atlagosan mennyit szexelnek?
- Milyen kifejezést használtok a női nemiszerv szinonimájaként? :)
- Tényleg az átlagos, nem olyan sármos férfiaknak teljesen felesleges internetes társkereső oldalakra felmenni és előfizetni?
- Tudnátok nekem olyan képet linkelni, ahol egy kb. 180 cm-es és egy kb. 200 cm-es férfi áll egymás mellett?