Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Szerintem nem normális, hogy tőlünk is látni már sokszor a... fórum

Szerintem nem normális, hogy tőlünk is látni már sokszor a... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

jan. 5. 17:54

Szerintem a sarki fénynél sokkal rosszabb dolgok is vannak.

Ősszel nincs csapadék, télen nincs csapadék, nyáron meg ha esik akkor egyszerre lejön egy havi mennyiség.

Most is alig volt valami hó meg eső, lassan a tél felénél járunk, a gabona meg ugye a téli csapadékból fog nőni tavasszal.

jan. 5. 17:52
Az már nekem is szöget ütött a fejembe, hogy régen nagyon ritkán volt látható nálunk, most meg viszonylag gyakori esemény. De nem tudom az okát.
jan. 5. 11:00

Normális az.

Régen is volt. A napciklusban kb. 11 évenként megnövekedő napkitőrések és az általuk keletkező napszél okozza, ahogy belépnek a töltött részecskék a légkörbe.

Nekem tavaly májusban sikerült elcsípni, de csak telefonnal, szabad szemmel csak bíbor derengést észleltem.

jan. 5. 08:18
Ma már sok minden normális amit régen nem tartottunk annak.
jan. 5. 08:17

A sarkköröknél azért sokkal szebb, látványosabb és ha szerencsés az ember a hangját is hallja. Én láttam itthon is és az északi sarkkörit is és az itthonit nem ismertem fel, csak miután olvastam hogy ez is sarki fény volt tudtam meg mit is láttam a saját ablakomból.

Állítólag napkitörés okozza az itthonit, az régen is volt. Azt nem tudom hogy mostanában gyakoribb-e.

jan. 5. 06:11
Egy állandóság van, az a változás.
jan. 4. 21:03
ogyanolyan természeti jelenség, mint a villámlás. Persze vannak akik attol is megilyednek.
jan. 4. 15:41
Még sosem láttam. Akkor sem, amikor fórumon írtátok, hogy melyik irányban...
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Tien)
jan. 4. 15:35
:) De jó film az.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Myra)
jan. 4. 15:22
Összefügg az egész. Amit Amaunet ír.
6. tien (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 4. 15:11
Ne nézz fel!😁
jan. 4. 14:59
Napszél eredménye, nem félek a jelenségtől. Régen is volt, viszont nem volt internet és ennyi webkamera.
4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 4. 14:56

Semmi sem örök, minden változik. Még a Föld is. Mi meg + ráraktunk erre néhány lapáttal. Felgyorsítottuk ezt a változást. (WALL·E)

Ma olvastam, hogy a sok Föld körül keringő kütyü, űrszemét egy napon kiolthat minden kommunikációt a Földön. (Kessler-effektus)

3. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 4. 14:48
Jól gondolod.Valóban nem normális.
2. Myra
jan. 4. 14:35
Miért ijeszt meg? Az hogy olvadnak a sarkok sokkal ijesztőbb

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook