Szerintem nem normális, hogy tőlünk is látni már sokszor a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Szerintem a sarki fénynél sokkal rosszabb dolgok is vannak.
Ősszel nincs csapadék, télen nincs csapadék, nyáron meg ha esik akkor egyszerre lejön egy havi mennyiség.
Most is alig volt valami hó meg eső, lassan a tél felénél járunk, a gabona meg ugye a téli csapadékból fog nőni tavasszal.
Normális az.
Régen is volt. A napciklusban kb. 11 évenként megnövekedő napkitőrések és az általuk keletkező napszél okozza, ahogy belépnek a töltött részecskék a légkörbe.
Nekem tavaly májusban sikerült elcsípni, de csak telefonnal, szabad szemmel csak bíbor derengést észleltem.
A sarkköröknél azért sokkal szebb, látványosabb és ha szerencsés az ember a hangját is hallja. Én láttam itthon is és az északi sarkkörit is és az itthonit nem ismertem fel, csak miután olvastam hogy ez is sarki fény volt tudtam meg mit is láttam a saját ablakomból.
Állítólag napkitörés okozza az itthonit, az régen is volt. Azt nem tudom hogy mostanában gyakoribb-e.
Semmi sem örök, minden változik. Még a Föld is. Mi meg + ráraktunk erre néhány lapáttal. Felgyorsítottuk ezt a változást. (WALL·E)
Ma olvastam, hogy a sok Föld körül keringő kütyü, űrszemét egy napon kiolthat minden kommunikációt a Földön. (Kessler-effektus)
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Kukába a mosódióval, szerintem!
- Mit tennétek, ha nem tudnátok eldönteni, hogy a párotok hazudik-e vagy nem?Arra gondolok, hogy szerintem ismerkedik titokban más lányokkal.
- Legszebb női és férfi név szerintem .......!