Nagyon szép kezeim vannak. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Jó adottságaid lehetnek akkor. Nekem a reuma eldeformálta pár ujjam, így sajnos a kecsesség már rég nem állja meg a helyét.
Fiatalként nagyon utáltam a kézkrémeket, merthogy ragadtak. Aztán egy barátnőm megmutatta, hogy elég csak a kézfejeket krémezni, és amikor ott beivódik a sok krém, utána lehet áttérni a tenyerekre. Évek óta így krémezem a kezeim, és szerencsére nem száraz, pikkelyes. A foltokkal nem igen lehet mit kezdeni szerintem, ez is adottság, még nincsenek foltjaim, de nem hiszem hogy 15 év múlva sem lesz.
A tested többi részére mennyi időt szánsz, ha ilyen sokáig masszírozod a kézkrémet ?
Más milyen rajtad ? Az arcod nem szép ? Milyen a szemed, a füled, az orrod, a hajad ?
Nekem mäs testreszem volt a szep.
De aztän megöregedtem...
Ilyen volt az enyém is .
Pici tündér pracli.
Mostanában a mutató ujjamon lett egy bunkó.
Kib@szott csúnya és félek,nem fog mozogni sem.
:-)
Néha megdicsérik az én kezemet is, igaz, nem a szépségéért, hanem azért, mert tudok vele ügyeskedni.
(Még a szöget is be tudom verni a falba, ha kell! :-D)
Bizonyára fiatal vagy.
Az idő vasfoga kíméletlen. Néztem nemrég, világhírű énekesnő bár letagadhat húsz évet plasztikáknak köszönhetően, kezén nem tudnak segíteni. Leggyakrabban necckesztyüt visel.
Szerintem nincs szép kezem, de mindenki más szerint igen;)
Nem nekem van a legkisebb kezem a világon, és a körmeimet is lakkozom;)
Mindig meglep, ha valaki azt mondja, hogy de szép a kezed.
Időnként, eresebb, mint kellene, és lett néhány szeplő is a kézfejemen:(
További ajánlott fórumok:
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- Nagyon tetszik egy fiú, de teljesen úgy tűnik szerintem neki, mintha haragudnék rá. Nem tudom kezelni a helyzetet, mit tennétek?
- Szerintem ez nagyon nem normális. Egyik nap egész nap...
- Kullancsot találtam magamban, kb 1, 5 napja lehetett benn, nagyon megijedtem, gyors kitéptem, szerintem elég szakszerűtlenül
- Nagyon erősek vagyunk mi nők, szerintem.
- 5. héten normális az iszonyatos felfúvódás, haspuffadás? Szerintem korai nagyon, de más oka nem nagyon van.