Szerintem minden vallás és tanítás csak agymosás! Pont hogy... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A teológia és a vallásfilozófia foglalkozik célratörően az eredettel,vegyük észre hogy mikor és miből gyökerezik a témakörből eredő hit.
Valójában ez a témakör nem az istenek viadala,hanem az egó vívódása a jövőkép miatt.
Ha majd megtanulsz elvonatkoztatni,az egót kivonni egy esemény bírálatakor,akkor lesz igazán értelme annak,hogy ki vagy.
Apróbb lépésekkel azt gondolom,ha energiát tudsz fektetni abba a gondolatsorba,hogy szükséged van,és kérsz,adatik.Te kérted,fogadd.
Szerintem a gyerek nem ad értelmet az életnek. Persze rengeteg öröm, kitölti az időt, elfoglal, és addig lehet kerülni a végső kérdéseket.
De hogy hová jutottunk valójában a tűzcsiholástól? Kimeríthetetlen téma! Valójában minden, amit haladásnak és fejlődésnek gondolunk hatalmas árnyoldalat is hoz magával, néha így látom.
Itt volt a COVID. Nem igazan gyakran le a popolaciot.
Es ez nem lesz PC, de nem mindenkit kellene megtartani.
Minden nap 2-3- szor tobbet dolgozok, mint masok, ha nem szolok rajuk, nem csinaltak semmit.
"Majd kapok segelyt.' Es azt mibol fizetik? A gyereketoktatasa, hogy "'ingyenes*? Az utca sepres?
En es masok dolgoznak, adot fizetunk.
Ahol lakom napi jegyert kell venni a parkolasra, ha nem bejelentett auto.
Szoval szerintem bassza meg minden benefited, aki el tudna menni dolgozni!
Meg bassza meg a szomszed, aki nem takja ki a szemetet!
A tobbi would be fine :)
Szerintem nem lesz semmi. Felolem a kukabe is kudobhatnak, de masok vegeo akaratats tiszteletben tartom.
Amugy szeretnek egy padot, melletebegy nagy kovel, beleszurt karddal.
Ezek is csak osszegzeset cuccok
Gyomronn van a legkiralyabb sir, amit vanalaha lattam. Valakinek morbid. Az elhugyt fia szobrasz volt, es az lett megorokitve, hogy halt meg.
Vannak rokonaim az orszag masik felen eltemetve, az apam legalabb egy ebben egyszer odamegy. En csak egyszer voltam ott. Meglatogattuk azokat, akik nem is rokonok, es kiszedtuk a gaz. Sirko sincs. Ha o ettol boldog, csinaltunk!
Volt egy Garfield konyv formaban kiadva a '90-es evekben, ami magyarul is megjelent: EGO. Es a macska az o betun hasta esett a boriton. A folon fekudt. olyan, mint en otthon. Valamikor pofara esek, es ugymaradok. Aztan felkelek, es megyek tovabb.
Egy regi baratom mondta: senki nem epit sajat szemelyiseget, csak osszeollozzuk latott, hallott dolgokat. Es milyen igaz!
Roviditeet olvastam, es abbol is lediktaltam ketto masik fogalmazast, mielott beadtam a sajatom, de mar halvany lila gozom sincs rola. Nem vagyok olyan sgg hulye, aminek itt sokan tartanak. Masnaposan vagy benarkozva hallgattam az irodalmat, es irtam masok helyett is a kozepsuliban,vagy utana foleg.
Egyhazi suliba jartam, es en irtam beszedet karacsonyra, mert elotte beszelgettem az osztayfonokmmel, mit olvasok. ala hinduismus es kereszteny azonossa volt.
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- A legszebb szerelmes dal szerintem...
- Kukába a mosódióval, szerintem!
- Alkalmatlan vagyok mindenféle párkapcsolatra, szerintem...
- A férjemnek szerintem gyomorrontása van, valami nyerset evett, rázza a hideg, fáj mindene, mit kezdjek vele?