A kihangsúlyozás lényege, hogy a természetes adottságokat erősítjük. Ami mű, azt nem kihangsúlyozni szokták, hanem megcsinálni, kreálni. Szóval ha neki természetesen babaarca van, azt nyugodtan kihangsúlyozhatja, attól az még nem lesz mű.
akkor profi vagy én a sorossal is harclok. am nekem inkább barbi baba arcom van de csak ha ki sminkelem magam ha nincs rajtam smink 16 nak néznek... multkor cigit vettem és személyit kértek- :d
ha tudsz feltenni nyugodtan probáld meg, mert amit a kozmetikus tesz az hamar lejön pláe ha izzadsz. ha szánsz rá kis pénzt vannak 3d-s müszempillák szálassak az egy honapig marad
baba arc leginkább a sugárzó szemektöl van. szoval mindenképpen a szemed hangsúlyozd ki, szádra egy halvány szájfény ami világos, és egy kevés arc pir ami nem pirosos inkább barnás árnyalat
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.