Szerinted melyik az igaz vallás? (beszélgetés)
kit érdekel?
mindenki abban hisz, amiben akar.
Igy???? Ha sportoltál tudnod kéne, hogy lassan járj tovább érsz c. fejezet....ill. többet ésszel..no meg nem ártana a korodat is...
Bocs, de ami a szívemen az a számon...
Mert?
Kérdés mennyire bírja a szíved a terhelést?, mert más az ha kamaszként ezerrel sportoltál(mint pl.én, és sport szívvel rendelkezel) és más az ha sosem sportoltál versenyszerűen..
A fokozatos elv nem egy utsó dolog...
Nem vitázom veled. Majd akkor beszélgessnk, ha egy családot és pár gyereket tudsz magad mögött...majd akkor fog talán leesni számodra az amiről én beszéltem.
Amig csak elmélet, addig ne...
Ennek a dolognak meg semmi köze az égi vagy bármilyen besoroláshoz.Alapvetöen mivel minden egyes ember nemtöl függetlenül egy-egy individuum, és mint olyan nem szereti ha korlátozzák, természetes hogy, nem lesz jó vége annak ha egyik a másik feje felett dönt!Meglehet nézni annak sincs jó vége ha a férfi játsza a családföt a többiek neve meg k*ss...
Társnak kell lenni, nem alá meg felé rendeltnek.
Én nem azt mondtam, hogy menedzselés, hanem azt, hogy csak a nő szava számít.A férfi meg csak bólógat.
pl: a pasi úgy úgrál, ahogy a nő "csettint" c. fejezetről beszéltem...
Ez az első mondatodra válasz csak.
A többi mondatod nem áll.
Máté7-
13. Menjetek be a szoros kapun. Mert tágas az a kapu és széles az az út, a mely a veszedelemre visz, és sokan vannak, a kik azon járnak.
14. Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, a mely az életre visz, és kevesen vannak, a kik megtalálják azt.
További ajánlott fórumok:
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mit szóltok a különbözö vallási gyülekezetekhez?
- Hogyan tudnám eldönteni, hogy van-e Isten, illetve melyik vallás az igazi?
- Az adóbevallás melyik sorába kell feltüntetni az anyasági támogatást?
- Az alkalmi munkavállalói könyvvel szerzett jövedelmet az adóbevallás melyik sorába írjam be?
- A nyugdíjat, mint adómentes jövedelmet, az adóbevallás melyik sorába kell írni?