Szerettétek az East-17 együttest? (beszélgetés)
Sziasztok!
szatyorlako Te Csaj vagy vagy Férfi??
Az Én kedvenceim Tony és Brian volt, de sajnos Tony már megint Szólóban dolgozik, meg 1 Motorboltot üzemeltet, Az Egyik Legjobb Barátjával!!!!!
Brian és A Többiek, Idén, Állítólag Júniusban adják ki UNIVERSALIZATION c. Új Albumukat, több mint 10 Dallal!!!!!!!
A Zene Másabb Sokkal R'N'B-sebb, de Néhány Számban felfedezhető Az EAST 17 Régi Hangzása, de főleg Tony Zenéiben!!!!!!!
Sziasztok!
Az Én kedvenceim Tony és Brian volt, de sajnos Tony már megint Szólóban dolgozik, meg 1 Motorboltot üzemeltet, Az Egyik Legjobb Barátjával!!!!!
Brian és A Többiek, Idén, Állítólag Júniusban adják ki UNIVERSALIZATION c. Új Albumukat, több mint 10 Dallal!!!!!!!
A Zene Másabb Sokkal R'N'B-sebb, de Néhány Számban felfedezhető Az EAST 17 Régi Hangzása, de főleg Tony Zenéiben!!!!!!!
Sziasztok!
Nincs valakinek posztere róluk?(amit mondjuk nekem adna) Én nagy marha még évekkel ezelőtt kidobtam őket egy hirtelen történő "zárjuk-le-a-múltat" című,totális elmebaj eredménye képpen. (volt vagy millió képem róluk) Aztán az elmebaj elmúlt a képeim meg vlsz már az aprítóban voltak. Akkor megfogadtam, h soha többet nem dobok ki semmit. Írjatok, ha lenne valami.
Köszi :)
én is szerettem őket. tavaly párom le is töltötte az összes számukat.
sőt én az new kids on the block-t is szerettem. az ő számaik is meg vannak:-)
Igen,igen,igen.
Nagyon jók voltak a fiúk. sajnos mostanában kevés a jó zene.
Én nagy East 17-es voltam (vagyok :)
A brian-be iszonyat szerelmes voltam ők voltak a kamaszkorom istenei!
Mai napig gyakran meghallgatom a két kedvencem az It'alright-tot és a house of love-ot, de a banda további alakulását nem követtem, szerintem is jók voltak, kár hogy eltűntek
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok, sikerült eddig az életetek? Ilyen életet szerettetek volna?
- Le tudnátok nekem írni, miért szerettetek volna gyereket, vagy miért szeretnétek ?
- Egykék, szerettetek volna testvért, vagy jó úgy ahogy van?
- 5 hónapos kisbabám egyáltalán nem szeret hason lenni. Hogyan szerettethetem meg vele?
- Hali.1994-95 körüli külföldi együttest keresek, azthiszem W-el kezdődött a nevük, és rövid nevük volt. ötlet?
- Szerelem a négyzeten - Ti szerettetek már kettőt és egyszerre?