Szeretted Alain Delont? Melyik a kedvenc filmed tőle? (beszélgetős fórum)
Igen, a Liam Neeson, aki nekem ugyan sose tetszett, de a Schindler listája után egy jóindulattal snájdijnak nevezhetgő szinészként maradt meg bennem, Kb fél évvel ezelőtt vetitették v alamelyik csatornán egy filmjét, el kezdtem nétzni, de rövid kidőm belül elzártam, mert nézhetetlen volt számomra legalábbis..
A .Delontól bármit megnéztem, és a jövőben is megfogok, de L N-tól nem, hiába fiatalabb 17 évvel.
Szeretted Alain Delont? - inkább azt mondanám, nem igazán ismertem, nem követtem nyomon sem a munkásságát, sem az életét.
Melyik a kedvenc filmes tőle? - Fogalmam sincs milyen filmjei voltak.
Egy zsaru bőréért
Itt Turi Lajos/Lui/énekli, sokkal jobb mint az eredeti, Oscar Benton
Filmi is megvan valahol a Videan
Igen 🖤
Talán 6 éves voltam amikor a Fekete tulipán ment a tévében és én halálosan szerelmes voltam Delonba. 😊
Szerettem.
Kedvencem tőle? A Fekete tulipán.
Ő és apukám nagyon hasonlítottak egymásra. :'(
Életemben 2 szinész tetszett nagyon, abból Ő az egyik. Mérhetetlenül sajnálom.
Kedvenc filmem ? talán A párduc, de Visconti is elég sokat dobott rajta, tegnap megnéztem félig, ma majd a másik felét.
Persze, minden filmjét megnéztem amiben szerepelt, és elérhető volt, tartalomtól függetlenül a sok, számomra kissé unalmas zsaru és rendőrfilmeket is.
Bocsi, folytatom, csak véletlenül megnyomtam valamit.
Szóval számomra Ő továbbra is él.
Nem akartam nyilatkozni, de mégis rászánom magam. 13 évesen láttam tőle először A fekete tulipán c. filmet. Azóta számomra ő a nagybetűs ALAIN DELON - fogalom, megmagyarázhatatlan érzés, amit iránta érzek. Több fényképe ott van a családom tagjai között.
Mikor híreket hallgatva azzal kezdte a bemondó, hogy elhunyt...., sokszor gondoltam rá, de a tegnapi napig csak egy nagy sóhaj volt, szerencsére nem az ő nevét mondták.
Mint színészt, nem a legnagyobbak közé sorolnám.
Szép férfi volt az tény.
Nekem Robin Williams, mint színész, és ember sokkal nagyobb űrt hagyott. Számomra az ő alakításai feledhetetlenek. És az, hogy kérte, minden filmjében kell, hogy szerepeljen x hajléktalan.
De nagyon sajnáltam pl. Bessenyei Ferencet is.
Tehát a lelkem nem tört szilánkokra a halála miatt, ennél sokkal nagyobb veszteségeim voltak már, hogy ne okozzon világvégét.
Írtam ezt az érzéseidet tiszteletben tartva, mindenkinél más a tűréspont.
Ezt Ő énekli! Kalandorok (1967), nagyon kemény mint az összes többi Delon film!
Nagy állatbarát volt! 🐶🐱❤️
Azt hiszem nemcsak egy remek Embert veszítettünk el, hanem egy Legendát!
Pár éve mondta, ez a Franciaország már nem az a Franciaország!
Mi meg azt mondjuk:
Ez a világ már nem az a világ...
NÉLKÜLE! 💧🕯️🕊️