Szeretni s szeretve lenni! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szeretni s szeretve lenni!
Kedves Miso84!
örülök,hogy ezeket a szép gondolatokat leírtad,talán az én félelmeimet is egy kicsit sikerült eloszlatnod!Én nem szültem hanem örökbefogadtam egy pici fiút,aki májusba lesz 6 éves!Tudja,hogy nem az anya pocakjába volt hanem egy másik néniébe,de mégis félek,hogy mit fog érezni ha majd rájön,hogy az a néni valójában"anya"igaz csak biológiai,de hát mégis csak anya.Te mennyi idős voltál amikor tudatosult benned,hogy örökbefogadtak?Féltem az én drága kicsikémet,hogy megviseli majd az "igazság"szeretnénk ha minnél kevésbé okozna neki ez a "nagy"dolog fájdalmat,kétségeket.Köszönöm előre is!
Teherbe esés nagyon nehéz föleg akinek egyáltalán nem sikerül , mi is sztereoid szedésével sikerült ,mielött pont inszemináciora került volna sor, Mikor meg kellet volna kapnom az injekciót pont nem volt az orvos na feladom mondtam .én de mirre vissszajöttünk a nyaralásból akkor kiderült , baba van 8 hetesen uh- 1 babát mutatot és egy cystát, 12-hetesen derült ki hogy ikreink lesznek
sajnos a 3 dik nem tudot meg maradni de valami csoda
1 szülészet -nögyogyászati klinikán van egy doktor aki érti ennek a segitségét
Neve Dr Szendei György endokrinologus hozzá forduljatok hosszadalmas igaz de megéri meg probálni krisztina38
Azt hiszem az ösztönök súgják meg az embernek,hogy akik nevelik nem a vérszerinti szülei.
Az igazi szülő az aki nevet veled és sír ha fájdalmad van.
Megvígasztal amikor kicsiként félsz.Ezek a szeretet jelei.
Volt egy NŐ aki megszült az nem anya csak életet adott.
Sziasztok!
Miso!Nagyon jó a cikked és szerencsés vagy,h megkaptad a SZÜLEIDET.
Ahogy olvastam az írást,eszembe jutott egyik munkatársam.Ők majdnem 10 éve szeretnének gyereket,minden vizsgálaton,kezelésen,terápián átestek már,és mindnek a vége az lett,hogy nekik-kettőjüknek-soha sem lehet saját gyerekük.Most ott tartanak,h az örökbefogadási kérelmüket, több év várakozás után -TALÁN-szerencse kíséri.(17 éves lány,aki épp a terhessége miatt lett a családból kitiltva,nagymama szárnyai alá dugva,aki persze szintén nem tudja felvállalni ilyen szinten őt-őket.)
Szóval a baba már lassan egy hetes,ők minden nap látogatják,ezt-azt visznek neki és az anyukának(a munkatársam felesége még a szülésnél is vele volt).Mindenféle,a baba kényelméhez,egészséges fejlődéséhez fontos dolgot beszereztek már,és nagyon várják,h hazavihessék.
Hosszúra nyúlt hozzászólásom lényege csupán a közted és a kisbaba közti párhuzam.
Remélem ő is jó kezekbe kerül,mint te(szerintem ez biztos!)míg neked gratulálok,és becsüld meg,amit kaptál(bár gondolom ez nélkülem is megvan:)
Még egyszer minden jót,üdvözlöm a szüleidet(akik felneveltek),és további sok boldog-együtt töltött évet kívánok!
Kedves Miso!
Szerencséd van, hogy megtaláltad a boldogságot a szüleid mellett. Nem az számít, hogy ők e a vér szerinti szüleid, csak az, hogy szeretitek-e egymást.
Az én életem is hasonlít valamelyest a tiédhez, csak én sajnos nem ismerhettem meg milyen is ha szerető szülők mellett él az ember.
Nekem elváltak a szüleim 3 éves koromban és a bíróság apunak adott engem és a két testvéremet is. Apu alkoholista volt és meghalt 3 éve.
Az ,,anyámat,, nem láttam azóta. Valójában azt sem tudom, hogy néz ki. Állítólag született még 3 gyereke, de mindet intézetbe adta.
1 éve elindultam, hogy megtudjam él-e még és hogy megváltozott-e, de nem mertem végig csinálni. A testvéreim tanácsára (és igazuk lehet, hiszen minket is eldobott) nem kerestem fel, mert szerintük csak a bajt hoznám magamra és rájuk is.
Annyit tudtam meg, hogy él és ha akarnám elküldenének egy levelet hivatalosan neki az elérhetőségemmel és majd ő eldönti, hogy akar-e látni.
Merész voltál, hogy végig merted csinálni, biztos nem volt könnyű. Én inkább megfutamodtam és lehet hogy az én esetemben jobb is így.
Drága Miso!
Nagyon örülök a cikkednek, sokat jelent számomra! Köszönöm!
Ugrás a teljes írásra: Szeretni s szeretve lenni!
További ajánlott fórumok:
- Lehet 2 férfit egyszerre szeretni?
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Te tudnál olyan férfit szeretni, aki ha csak egyszer is, de kezet emelt rád? Szerinted ezt még meg lehet bocsátani?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Hé, pasik, tudtok Ti szeretni? És ha igen, hogyan csinaljátok?
- Szeretni, s szeretve lenni...