Szeretni (beszélgetés)
9. 342402de6d
2014. ápr. 6. 11:49
8. 9f8e6b2378
2009. dec. 2. 20:16
Én nem értelmezném ezt sehogy.Ezt érti aki kapja és érzi aki adja!Nem kell elemezni.
7. 3952bcd4e7
2009. dec. 2. 13:46
Én ezt ugy értelmezném ha nekem ezt mondaná valaki hogy egy élet is kevés ahhoz hogy megszeressen,vagyis nem szeret.Nekem ezt jelentené.:((
6. Boszics
2009. dec. 2. 13:46
Szerintem ez elég negatív kicsengésű..Én nem örülnék, ha ilyet mondana nekem valaki, mert ezt úgy értelmezném, hogy soha nem fog úgy szeretni, ahogy én azt szeretném..egy élet is kevés ahhoz, hogy belém szeressen..
5. linksys
2009. dec. 2. 13:43
Szia! Szerintem nem jót jelent a dolog szerelmi szempontból.Ha valaki ilyent mond valakinek, akkor az szerintem azt jelenti, hogy nem tudja szeretni úgy ahogy azt kellene...
4. vadkriszti
2009. dec. 2. 12:33
Nem tudom mit jelent annak, aki ezt kimondja. Azt tudom, hogy nem szeretném ezt hallani.
3. Hexike
2009. dec. 2. 12:31
Nekem pont, hogy az ellentéte. Én ezt úgy értelmezem, hogy egy élet is kevés lenne ahhoz, hogy szeresselek...magyarul nem tudlak szeretni kevés az idő,hogy beléd szeressek...
De az is lehet, hogy nem tudja kimutatni, hogy mennyire szeret és így mondja el ....magyarul imád, és nem akar elveszíteni...soha.
2. Tidike
2009. dec. 2. 12:19
Szia!
Számomra ebből az idézetből az jön le, hogy aki ezt írta nagyon-nagyon szereti a másikat.
1. ce24d12691
2009. dec. 2. 11:53
"hogy szeresselek ahhoz egy élet is kevés"
mit értesz ezalatt?
További ajánlott fórumok:
- Lehet 2 férfit egyszerre szeretni?
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Te tudnál olyan férfit szeretni, aki ha csak egyszer is, de kezet emelt rád? Szerinted ezt még meg lehet bocsátani?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Hé, pasik, tudtok Ti szeretni? És ha igen, hogyan csinaljátok?
- A szeretőt is lehet szerelemmel szeretni?!