Szeretnénk elmenni az állatkertbe és a Tropicárimba,hogyan jutunk oda,ha Győrből megyünk vonattal? (tudásbázis)
a fókaetetést láttam én is, tényleg nagyon jó!!
viszont mintha úgy hallottam volna, hogy nem magyarul beszél a fókához a gondozója. ez furcsa volt. de aztán nem tudtam kifigyelni hogy pontosan miket mond, mert lementünk alulra a vízből nézni a fókákat:)
nem voltunk az üvegnél csak hárman. annyira aranyos volt a fóka, amikor elment előttünk látszott, hogy mindig ránk néz, hogy figyeljük-e:)) aztán mutatványozott ott a víz alatt:))
az Állatkertben befejeződtek a felújítási munkák, szerintem maximálisan érdemes kimenni!!!!!!! Fantasztikusan jól néz ki, és a honlapról meg is lehet nézni, mikor melyik állat etetése történik, és azt is érdemes megnézni, a fókaetetés pl. zseniális, mert néhány mutatványt is tud és nagyon nagy harmóniában van a gondozójával.
Az állatbemutató is érdekes, nagyon közérthető, ugyanúgy élvezik gyerekek és felnőttek is.
én múlt héten voltam az állatkertben, a felújítási munkák nagy része kész, elkészült az új gorilla kifutó, a szavanna kifutó, fel lehet menni a sziklára stb.
már megnyitott a lepkeház is.
szerintem érdemes kimenni:))))
Megint itt vagyok:))))
Tavalyi évben újították fel, és most jó színvonalúnak mondható!:)
Bent a barlang részen nagyon nagy a hangzavar, de a külső, nyitott medencék kellemesek.
Pár kilóméterre van Lillafüred, oda viszont mindenképpen el kell menni, mert gyönyörű!
Ha szerettek kirándulni, ne hagyjátok ki a Szeleta barlangot! :)
Még egy kérdés,talán többen olvassák.
Járt már valaki a tapolcai tavasbarlangban?
Tapasztalat?
Állatkert: Keleti pályaudvarról gyors 20-as, vagy 30-as busszal a Hősök teréig, onnan gyalog.:)
Az állatkertben nagy átalakítási és felújítási munkák folynak, nem éri meg kifizetni a belépő árát most:(
Szeretnénk elmenni az állatkertbe és a Tropicárimba,hogyan jutunk oda,ha Győrből megyünk vonattal?
köszi
További ajánlott fórumok:
- Babát szeretnénk 2011-re
- Babát szeretnénk 2010-re
- Akik 2012-ben szülni szeretnének:)
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- A Déli pályaudvartól szeretnénk eljutni az állatkertbe, 2-2 felnőtt, gyermek. Milyen utazási lehetőség a legolcsóbb?
- Aki utazott már a bécsi állatkertbe vonattal, segítene?