Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szeretném meglepni születésnapján. Tudtok segíteni? fórum

Szeretném meglepni születésnapján. Tudtok segíteni? (beszélgetős fórum)

2012. júl. 20. 11:27
Megvolt már a szülinap?
2012. júl. 12. 21:06

Egy képeslapra írd rá ,hogy meglepetés várja ezen a napon..:(dátumot írd oda)

Jól fogja érezni magát,meg téged is :P :D

2012. júl. 11. 14:50

Az tuti

:)

De biztos vagyok benne, hogy nagyon fog neki tetszeni az ajándék :)

2012. júl. 11. 14:48
Még tényleg fogalmam sincs, de ha nem ötlök ki valamit nagyon rosszul érezném magam...:)
2012. júl. 11. 14:47
Akkor légyszi oszd majd meg velünk , hogy mit csináltál, és hogyan sült el a meglepi.... :)
2012. júl. 11. 14:44
De jó ötletek, köszönöm :)
2012. júl. 11. 14:43
"Az Ön születésnapi ajándéka egy felejthetelen hétvége ekkor és itt. Egy élményfelelőst is biztosítunk a hétvégére, hogy Ön garantáltan azt kapja, amit megérdemel!" Ezt írnám rá egy kinyomtatott kis álkuponra:)
2012. júl. 11. 14:43

Kinyomtathatnád a hely képét vagy képeit,és rá szerkesztenél valami olyat,hogy:Szeretettel köszöntjük szállodánkban(vagy itt-ott)a születésnapját ma ünneplő.....XY-t!Ajándékul fogadja el wellness hétvégénket(vagy azt ami lesz).Aláírás:a szállóda igazgatósága nevében Jutka.

Szép boríték,vagy masnival átkötve?

2012. júl. 11. 14:40
Én lapot vennék, valami vicceset, és csak annyit írnék, a jövő hétvégén az enyém vagy, ne csinálj programot. Vagy valami hasonló. Bár ennél messzebb is mennék, valami szexi fehérnemű nekem, beletenni diszzacsiba, és odaírni egy lapra, hogy hétvégére, vagy ilyenek.
2012. júl. 11. 14:38
Amúgy tudja vagyis sejti az ajándékot. Csak olyan béna vagyok szöveg megfogalmazásban. Nem tudom mit írhatnék bele, képes lapot vegyek, vagy egy sima A4es lapra.
2012. júl. 11. 14:38

Barátom születésnapja lesz szombaton, azt kapja tőlem, hogy elmegyünk wellnessezni, de csak a következő hét végén.

Nem élünk együtt, de átmegyek szülinapján, hogy adhatom át az "ajándékot"? Olyasmire gondolok, hogy írok egy lapot vagy valami, hiszen rosszul érezném magam.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook