Szeretném meglepni születésnapján. Tudtok segíteni? (beszélgetős fórum)
Egy képeslapra írd rá ,hogy meglepetés várja ezen a napon..:(dátumot írd oda)
Jól fogja érezni magát,meg téged is :P :D
Az tuti
:)
De biztos vagyok benne, hogy nagyon fog neki tetszeni az ajándék :)
Kinyomtathatnád a hely képét vagy képeit,és rá szerkesztenél valami olyat,hogy:Szeretettel köszöntjük szállodánkban(vagy itt-ott)a születésnapját ma ünneplő.....XY-t!Ajándékul fogadja el wellness hétvégénket(vagy azt ami lesz).Aláírás:a szállóda igazgatósága nevében Jutka.
Szép boríték,vagy masnival átkötve?
Barátom születésnapja lesz szombaton, azt kapja tőlem, hogy elmegyünk wellnessezni, de csak a következő hét végén.
Nem élünk együtt, de átmegyek szülinapján, hogy adhatom át az "ajándékot"? Olyasmire gondolok, hogy írok egy lapot vagy valami, hiszen rosszul érezném magam.
További ajánlott fórumok:
- Sziasztok! A szerelmemnek nemsokára lesz a születésnapja. A tortájára szeretnék idézetet iratni. Ha tudtok valami jót, kérlek segítsetek!
- Twilight-tal kapcsolatos ajándékot szeretnék venni a lányom születésnapjára, de én nem találkoztam ilyenekkel. Tudnátok segíteni?
- Nagymama születésnapjára szép verset szeretnék! Tudtok esetleg?
- Tudtok ajánlani valamilyen szép születésnapi zenét? Youtube videót szeretnék küldeni, de nem találok semmi jót! HELP!
- Tudnátok segíteni nekem ajándékozzással kapcsolatban? A legjobb barátunk születésnapjára kellene valami.
- Idézetet vagy verset tudtok elhunyt születésnapjára édesanyának?