Szeretném már átélni a hüvelyi orgazmust.. (beszélgetés)
üdv!
Én azokhoz fordulnék segítségül akiknek szintén pisilő inger lép fel amikor belül "matatnak. Érdeklődnék h nekik miként sikerült ezen továbblépni, mert nálam annyira erős ez az inger h képtelen vagyok folytatni, félek h bepisilek. Próbáltam kádban is ahol meg is lett az eredménye :S Én csupán szeretném megtapasztalni h milyen is a "másik orgazmus, mert a legtöbb ember erre érti a szexet (sztem), és örülnék ha közösülés közben mindkettőnknek jó lenne, egyszerre menni el.
hali
más által nekem is asszem csak 1 szer sikerült,nagyon nehéz nemtudom miért.de sejtem.
elég gátlásos vagyok,ez az amaz miatt,nemtudtam magam soha igazán elengedni.
álmomban meg,huuu:) biztos hogy az agyban kezdödik meg döl el hisz olyan orgazmusom szokott lenni,ott pedig senki nem nyul hozzám csak alszok....
de énsem értem miért van az mig valakinek simán sikerül,valakinek nem...
és tuti nem a méret a lényeg,azthittem de nem ,hisz egy bnöm mondta h neki mindig van és a barátjának nemis nagy van...
Nekem erről az a véleményem, hogy egyes pasik túl sokat gondolnak magukról.. meg a cerkájukról...
Azért nem minden csak rajtuk múlik...
ez itt lennebb csak egészen röviden, de aki tudja, merre tapogatózzan, rátalál a helyes útra
csak ne add fel pár nap után, mert pár hét alatt bejön
ha megvan a csiklói, akkor finoman át lehet hangolni a hüvelyire
szeretkezés közben vagy te, vagy ő, miközben bened van, okozzon örömet a csikló ingerlésével is
és ahogyan a dolog közledik egy rendes hüvelyi orgazmus menetéhez hasonlatosan a csúcsponthoz, úgy közelitsetek a csiklóival is, ez majd bevésődik
és meg lehet valósítani az áttételt, hogy a csiklód "megtanulja", hogy a hüvelyben való szex is kiváltja benne az orgazmust
egyszerűen csak kitartóan és figyelmesen kell csinálni, maximum pár hétig
Akkor Neked is leírom:
"imádlaaaaaaaaaaaak"
És köszi, hogy vagy! Ha tudnád, mennyit segítesz...
Camea!
Írtam már, hogy "imádlaaaak"?!
További ajánlott fórumok:
- A pénisz mérete mennyire befolyásolja a hüvelyi orgazmust?
- Egy pasi észreveszi, ha a nő színleli az orgazmust?
- Színleltél-e már orgazmust?
- A csikló ingerlése nélkül nő elérhet orgazmust? Érdekelne, ki hogy látja, ill. éli meg
- El lehet érni az orgazmust pusztán a mellek ingerlésével?
- Nem sikerül elérnem az orgazmust! Mit tegyek?