Szeretném ha ajánlanátok megbízható, gyors, ügyes, és jó munkabírású takarítónőt. (tudásbázis)
Tisztelt Munkaadók!
Budapest területén vállalok magánszemélyek és cégek részére takarítást!
EGYSZERI takarítást-SÜRGŐS takarítást,NAGYTAKARÍTÁST,-megbeszélés szerint.
/költözés elötti üres lakás,festés utáni teljes takarítás/
Hétköznap,hétvégén.
Több éves tapasztalattal,ajánlólevéllel!
Hívjon bizalommal!Telefonszámom:06-30-9811813
További szép napot kívánok!Éva
29 éves hölgy személyében Budapesten vállalok heti rendszeres és nyári nagytakarításokat is, családoknál, illetve hölgyeknél!
Gyakorlattal, referenciával rendelkezem.
Akár azonnali kezdéssel.
Elérhetőségem: 30/472 52 95
Üdvözlettel,
Évi
Tisztelt Háziasszonyok!
Takarítás vállalok!
Precíz, megbízható munkájára és önmagára igényes lány takarítást vállal Budapest egész területén.
Vállalok:
-heti/kétheti rendszeers takarítást
-nagytakarítást
-mosást
-vasalást
-ablakpucolást
-főzést
-igény szerint egyéb ház körüli munkákat
Magyarországon élő külföldi családoknál is vállalok munkát(Német ill. angol nyelvtudással rendelkezem).
E-mailben önéletrajzot és képet küldök.
Kérem írjanak bizalommal!
e-mail: takaritobudapest@gmail.com
tel: 0620 801 3627
Üdvözlöm!
AZ ünnepek közeledtével szeretné otthonát meghitté varázsolni, de nincs ideje/kedve hozzá?
Akkor várom jelentkezését :)
28 éves hölgy személyében vállalok alkalmi és rendszeres, kis- és nagytakarítást Budapesten és környékén. Referenciákkal és erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezem.
Kérem, itt privát üzenetben vegye fel velem a kapcsolatot és küldöm az elérhetőségeimet.
Szép napot,
Évi
XV. kerületbe, 66 nm2-es panel lakás takarítására keresek megbízható, nehezen elrettenő takarítónőt :)
Jelentkezést a bozsyke@gmail.com -ra várok,lehetőleg bérigény megjelölésével.
2 pici gyerekem van,egy elképesztően hanyag férjem ,egy eleve lelakottan vett lakásom...nem bírom,nem akarom,nem tudom egyedül már...
Köszönöm.
Kispestre 1 szobás, (fürdőszoba, zuhanyzó, konyha, előszoba) lakás takarítására keresek takarítónőt. A lakás 2-3 óra alatt kitakarítható.
Fényképes, rövid bemutatkozó levelekkel lehet jelentkezni bérigény megjelölésével (ha lehet fix összeg, nem órabér) a tisztasagtisztasag@gmail.com címen.
Takarítást vállalok Budapesten, akit érdekel írjon, tudok küldeni önéletrajzot és tájékoztatást.
Az e-mail címem az adatlapomon található
Én is jártam takaritani és dohányzom.
De Én úgy csináltam, hogy nem járkáltam ki, de ha mégis azt az időt nem számoltam.
Szerintem ez igy korrekt.
Kedves takarítónőt keresők!
Takarítást vállalok Budapest egész területén!
Vállalok nagytakarítást, általános heti takarítást, lépcsőház takarítását,
gyerekfelügyeletet(isiből-oviból hazahozom, felkészítem a következő iskolai napra, házit írok Vele, játszom Vele) állatgondozást(sétáltatás, etetés, alom-kalitka takarítása, fürdetés).
Röviden magamról:
Szeles Eszter vagyok 18 éves budapesti tanuló felsőfokú angol ill. német nyelvtudással. Nemrég költöztem össze a párommal, és tervezzük a közös jövőt, amihez nagyon sok pénz kell. Mivel végzettségem nincs újra beállok takarítani(előzőleg kb. másfél évig dolgoztam takarítónőként). Precíz önmagára és munkájára igényes, megbízható lány vagyok, és örömmel elvégzek minden rám bízott feladatot.
Kérem írjanak bizalommal!
sziszalilo@gmail.com
Ui.:Telefonszámot e-mail-ben megadom!
Üdvözlettel,
Eszter
Megbízható (nem dohányzó) nő lakástakarítást, ablaktisztítást vállal, referenciával!
Hívjon bizalommal! :) Sürgős lenne.
Tel.: 06 30-446-0178
e-mail: b.borbiro@freemail.hu
Sőt! Kötelező neki.:D
De kizárólag nekem.:D
Na, azért nagyon nem mindegy, hogy dohányzik-e munka közben a takarítónő egy lakásban. Én biztosan nem engedném meg, akármilyen csodálatosan is takarít. Aki nem dohányzik azt baromira zavarja a cigifüst után maradt jellegzetes szag, amit egy dohányos meg sem érez.
Egyébként a kint dohányzás is zavar, mert percekig érzem utána miután bejön az illető, de az nem akkora mennyiség, könnyebben kiszellőzik.
Én csak egyet ismerek.
De őt elvettem feleségül.:DDD
További ajánlott fórumok:
- Mennyire megbízhatóak a terhességi gyorstesztek?
- Tud valaki gyors, megbízható laptopszervízt Budapesten?
- Tudna valaki megbízható és gyors dvd író programot ajánlani?
- Abszolút megbízható takarítónőt hogy kellene keresnem és választanom?
- XIII.kerületbe megbízható, precíz takarítónőt keresnek! Tud valaki segíteni?
- Szegeden megbízható takarítónőt tud valaki ajánlani?