Abszolút megbízható takarítónőt hogy kellene keresnem és választanom? (tudásbázis)
Kereshetsz akárhogy, akármilyen körben, nem fogsz találni ilyet. Én a szüleim példáját tudom elmesélni. Szüleim 12 éven át lakáshoz kötött mozgáskorlátozott emberek voltak. Anyám lakáson belül is járókerettel tudott csak közlekedni. Ebből kifolyólag az, hogy ő takarítson, kizárt dolog volt. Keresett egy megbízható hölgyet. Hosszas keresés eredményeként összejött az én óvodáskori dadámmal, aki a kommunista diktatúra előtt harmadrendi szerzetesnő volt. Egy szerzetesnőtől az ember elvárja, hogy a másik ember tulajdonát tiszteletben tartsa. Ez csupán elvárás maradt, mert ő azt vallotta, hogy ami a másé, az az övé is, és ami az övé, ahhoz másnak semmi köze.
Ami pedig a munkáját illeti, hááát, nem kevés kívánni valót hagyott maga után.
Egy szó, mint száz: Az a munka van becsülettel elvégezve, amit az ember maga csinál meg. Ha mégis rákényszerülünk arra, hogy másra bízzuk, akkor bizony kompromisszumot kell kötnünk, mert az a munka nem úgy lesz elvégezve, ahogyan szeretnénk.
Ha otthonra kell, akkor ismerősöktől, szomszédoktól kérdezd, hogy tudnak-e megbízható valakit.
Ha céges takarítónak, akkor viszont más ismerős cégektől, vállalkozóktól kérdezném meg, hogy ők kivel, hogyan oldják meg. Tudnak-e ebben segíteni, nevet, címet adni??
További ajánlott fórumok:
- Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet?
- Jó pasik mikor választanak csúnya nőket?
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Szeretném ha ajánlanátok megbízható, gyors, ügyes, és jó munkabírású takarítónőt.
- XIII.kerületbe megbízható, precíz takarítónőt keresnek! Tud valaki segíteni?
- Szegeden megbízható takarítónőt tud valaki ajánlani?