Szeretnék női ruhában járni, így szeretnék sétálni az... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Volt már ilyen.
Akkor is az volt a véleményem,,járjon mindenki ahogy jó a számára.
Viszont akkor lélekben is idomuljon hozzá és ne legyen megsértődve ha esetleg negatív visszajelzést kap.
Kb. én is így reagálom le.
Már a hülyeség fel sem tűnik, már arra csodálkozom rá, ha valaki nagyon elegáns. Hmmm de jól néz ki!!
Csak magadnak kell megfelelned, senki másnak.
Akik bántanának emiatt, azok pont magukkal nincsenek rendben, emiatt keresnek elterelést.
Lőtéri kutyát nem érdekli, ki miben van.
Jó, múltkor azért észrevettem, hogy olyan szaggatott farmer volt valakin, mintha nem lenne rajta ruha. Arra gondoltam, hogy a viharba nem fázik, aztán ennyi.
Tedd meg,ha erre vágysz.
Egy életünk van, miért is ne tennénk azt, amire vágyunk.
Legyintek, akkor is jó. 😀
Ha cicának öltözik akkor azt is.
És miért nem teszed.
Ha villamosra, metróra szállsz, nem egy 100 fős faluban élsz, ahol netán félsz mit szólnak az emberek.
Hidd el legtöbben észre sem vennének, vagy könyvbe, vagy a mobiljukba vannak elmélyedve az emberek.
További ajánlott fórumok:
- Mini felnőttek? Olyan ruhában járatnak csecsemőket mint ahogyan felnőttek öltöznek
- Igénytelenség vagy miért jelenik meg egy férfi szakadt ruhában randin?
- Segítség! Milyen ruhában kell dolgoznia egy jogi asszisztensnek?
- Ciki, ha olyan képet teszek fel magamról az iwiwre, amin menyasszonyi ruhában vagyok? De már elváltam..
- Ha fekete ruhában megyek a pszichológiai alkalmassági vizsgálatra, akkor eltanácsolnak?
- Szerintetek ciki kétrészes fürdőruhában járni rendszeresen úszni? Vagy uszodába menni?