Szeretnék nagyon göndör, gyűrűs frizurát. Több fodrásszal daueroltattam, egy éves szünetekkel, soha nem sikerült, miért? (tudásbázis)
10. Vigyorex6 (válaszként erre: 7. - B73e24f31f)
2010. aug. 5. 12:15
Kihullani biztos nem fog, hisz akkor senki nem daueroltatna.
9. leopold00
2010. aug. 5. 11:57
Akinek egyenes a haja annak göndör kell akinek göndör annak egyenes kell.Miért van ez így?:))
8. TSydy
2010. aug. 5. 00:07
Jajj, igen a spiráldauer csodaszép. De sajna egy idő után az is megnyúlik.
Nekem volt, de csak egyszer, mert fél napig készült és horribilis ára volt. Még emlékszem 92 csavaró ment a hajamra, illetve fordítva, csavaróra ment a hajam...:))) Nagyon nagyon jól néz ki, de jó fodrász kell hozzá, aki egyáltalán vállalja és szépen meg is tudja csinálni, mert pont az a lényeg, hogy a spirálcsavaróra ici-pici tincseket csavarnak fel. Jó kis türelemjáték.
Aztán 2-3 hónap múlva sajnos megnyúlik ugyanúgy mint a rendes dauer.
7. b73e24f31f (válaszként erre: 6. - Vigyorex6)
2010. aug. 4. 15:57
Nincs festve a hajam, tehát akkor nem gáz? Nem fog kihullani meg ilyesmi?
6. Vigyorex6 (válaszként erre: 5. - B73e24f31f)
2010. aug. 4. 13:31
Jó anyag, jó fodrász és nem árt ha nincs festve a hajad, mert úgy dupla terror. Ha mégis, akkor el kell telnie dauer és festés közt a megfelelő időnek, mégpedig először dauer, majd festés/színezés, mert a dauervíz megszívja a hajszínt.
5. b73e24f31f
2010. aug. 4. 13:10
Én is gondolkozom a daueren, de nem merem mert félek hogy tönkreteszi a hajam. Esetleg valaki tudna erről pár szót mondani vagy tanácsot adni, hogy hogy lehet úgy tartós dauert csináltatni, hogy ne menjen szana széjjel a hajam?
4. maszatt
2010. aug. 4. 12:26
Szia!
Lehet venni különböző hosszúságu és vastagságu szivacsos műanyag hajcsavarót az nagyon jó(gyűrűs,tartós)...
3. zebracsikó
2010. aug. 4. 12:21
spirál dauer, bizony!
2. Vigyorex6
2010. aug. 4. 10:00
Spirál dauert kéne próbálnod, de azt kevés fodrász tudja és valamivel drágább is, viszont nagyon szép. Abban különbözik, hogy más technikával csavarják fel a tincseket.
1. 1HKLÁRI
2010. aug. 4. 09:50
Szeretnék nagyon göndör, l gyűrűs frizurát. Több fodrásszal daueroltattam, egy éves szünetekkel. SOHA NEM SIKERÜLT! Nutrisse hamvas szőke fes
További ajánlott fórumok:
- 10 éves kislánynak milyen frizurát ajánlanátok?
- Szabad-e hajat daueroltatni a terhesség alatt?
- Ilyen hajból milyen frizurát vágatnátok?
- Egy nap hány órát lehet tanulni mondjuk 10-20 perces szünetekkel?
- Pest - fodrásszalonok, hová érdemes betérni?
- Sötétbarna festett hajamat szeretném világosítatni koktélozással/blansolással, fodrásszal. Mennyire fogja tönkretenni a hajam?