Szeretnék a terhesség előtt méregteleníteni, és természetes alapú vitaminokat szedni. Ki mit próbált ki? Kinek milyen tapasztalatai vannak? (tudásbázis)
nagyon sajnálom.
Rákos beteg ismerősünknél a Flavon használt, a kemo alatt nem volt semmilyen mellékhatás, nem volt hányingere, stb. Felépült.
Magában iszom, ma elkezdtem inni .....de a neten szinte mindehol más kúra időtartamot, mennyiséget írnak ....
Beteg lett mára a kislányom, olyan fáradt vagyok, csak kézbe van el
Akkor majd kipróbálom.
Amúgy te ízesíted? Úgy gondoltam,hogy mézet és egy kis csitromlevet teszek hozzá,mert nem hiszem,hogy úgy "nyersen" meg tudnám inni.
Az a baj szerintem,hogy természetes úton nem igazán lehet bevinni,mivel ezek a zöldségek ,gyümölcsök mind külföldről jönnek és eléggé szennyezettek,éretlenül szedik le és befújják vmivel úgy kerül hozzánk. Szóval azért szedek vitaminokat.
Hallottam már a lenkei féle vitaminokról,de negyon drágák!!
Úgy olvastam,hogy 6 hónapos kúrákat lehet csinálni v lehet h 6 heteset. Na most összezavarodtam,majd utána nézek.
Vitamint azt szedek c, k+mg, q10.
Te szedsz vmit?
Szia!
Mennyi ideig iszod majd a csalánteát és milyen vitaminokat szedsz?
Köszi!
Te hogy csinálod a cslán teát?
Azért majd számolj be a hatásokról.
Mozogni fogsz valamit?
Első babátok lesz?
Köszi!
Jó, hogy itt vagy. Legalább tudjuk biztatni egymást.
Sziasztok!
Én is csatlakoznék,ha nem gond!
Én most november végén hagytanm abba a gyógyszert és úgy tervezzük a párommal,hogy nyáron lesz a baba projekt. Mert úgy gondolom annyi idő kell,hogy a szervezetemből kitisztuljon a gyógyszer.
Én vitaminokat szedek és most fogok elkezdeni csalán teát inni mérehtelenítés céljából.
Röviden ennyi.
Nagyon drága a csomag! És még nem hallottam róla, hogy valakinek bevált e. Biztos, de nem néztem utána.
Figyelj, szerintem csináld meg a csalánteás méregtelenítést, és étkezz egészségesen.
Ha mentek sétálni, az pedig szuper mozgás. Csak célszerű egy kicsit gyorsabban lépkedni.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- A terhesség jelei
- Hogyan méregtelenítsük a szervezetünk természetes úton?
- Terhesseg alatt, tud valaki valamilyen termeszeters gyogymodot a huvelygomba fertozesre?
- Terhesség alatt természetes gyógymóddal lehet-e húgyúti fertőzést kikúrálni?
- (Lenkei) vitaminok szedése terhesség alatt