Szeretnék a páromnak valami kedveset kitalálni. Ötleteket szeretnék! (beszélgetés)
Itt biztosan találsz valami kedvetekre valót:
www.romantikaterkep.hu
Mi szívesen töltődünk gyógyfürdőkben, ahol egy-egy masszázs is belefér. Debrecen, Hajdúszoboszló, Miskolctapolca stb. Egy hosszú hétvége vagy akár csak egy egész napos kikapcsolódás. Este egy kellemes vacsora. Nálunk ez úgy szokott történni, hogy egyeztetek a férjemmel mikorra ne csináljon programot és én mindent megszervezek, bepakolok és csak reggel ismertetem az úti célt.
Ugyan így működik a kulturális program is, színház, koncert, stb. a vége mindig egy kellemes vacsora.
Vannak jó kis fedett élményfürdők..?
Mert az nagyon szupi lehet ilyenkor télen..
én már nagyon mennék csobbani..
De édes... :-)
Hidd el nem olyan "közhely" az a masszázs, meg a wellness nap. Attól is függ, mit szeret. Én például gyömöszkölés-simogatás párti vagyok (csajom szerint érintés-fan), úgyhogy nagyonis örültem amikor befizetett mindkettőnket egy masszázsra.
Szia,mi a Miskolci barlangfürdőben voltunk jó pár éve s feltöltődtünk s aztán egy szépet vacsoráztunk ahol jót is tudtunk beszélgetni :-) Sok sikert hozzá :-)
Most már ránk is ránk férne egy kis feltöltődés :-) Úgyhogy én is várom az ötleteket :-)
Sziasztok.
Szeretnék a páromnak valami kedveset kitalálni, szegénykém sokat dolgozik én meg sokat tanulok és mind ketten stresszesek vagyunk. Gondoltam már masszázsra teaházra vagy wellness napra de ez mégis olyan közhely számomra..Olyasmit szeretnék ahol feltölthetjük az energiáinkat, és beszélgethetünk nyugodtan , jól érezhetjük magunkat..sajnos még rossz az idő úgy hogy nem lenne hátrány ha benti programokkal segítenétek..
Köszi:)
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Mit ebédeltél ma? Ötleteket gyűjtök a havi ebédtervemhez
- Le kellene fogynom 10 kg-t. Tudnátok ötleteket adni?
- Kennel nevet szeretnék kitalálni, ötleteket kérek!