Szeretlek...mikor? (beszélgetés)
Elliana ez nagyon helyes történet, kicsit irigykedem is, de örülök is, jó volt olvasni!:)
Kylie de jó Neked!Én is szeretnék hasonlót kapni:)
Nálunk amúgy így vissza gondolva vicces volt az első "szeretlek".
Férjemmel elég fiatalon kerültünk össze, (na nem mintha most olyan öregek lennénk) közel 1 évig csak lestük egymást, mert szomszédok lettünk, mind ketten más iskolába jártunk, én kollégista voltam így nem sokat láttuk egymást. A lényeg,amikor össze futottunk váltottunk pár szótés ennyi, aztán egyszer össze szedtem a bátorságom és elhívtam billiárdozni a haverokkal, lévén új még, úgy se ismer nagyon senkit...Úgy 3 hónapig közelről kerülgettük egymást, sokat beszélgettünk, ökörködtünk a barátitársaságom is elfogadta. 1x már bevallotta, hogy nagyon tetszem neki de akkor én nem rég zártam le egy rossz kapcsoltatot. Pár hónap múlva jött a születésnapja, aznap úgymond szerelmet vallott és össze jöttünk. Alig voltunk 1 hónapja együtt amikor baráti körben ökörködtünk és valahogy véletlenül kicsúszott a száján mindenki előtt hogy szeret,ami eléggé vicces volt mert eléggé zavarba jött. Ennek már 9 éve..
Nálunk a barátom mondta ki először,illetve nem is mondta,hanem egy sms-t írt,mert én elutaztam a barátnőimmel a hétvégére.
Bulizni voltunk és amikor visszaértünk a szállásra,már várt az üzenet!
Háááát majd elszálltam a boldogságtól:)))
Nálunk én mondtam először, és rögtön meg is kérdeztem, hogy ; te is?
Ha érzed, mondd :))
Szerintem nincs olyan ,hogy mikor kell kimondani vagy illik kimondani először. Ezt érezni kell magadnak mikor van itt az ideje ezt kimondani egy friss kapcsolatban.
Vannak akik nem mondják csak éreztetik a maguk módján, és van aki bátran kimondja és hallani is szereti. Szerintem egyesek azért nem mondják mert félnek, hogy viszonzatlan marad, vagy csak biztosra mennek és jó sokáig várnak :D nem úgy mint a mai tinik akik 2 nap után már szerelmet vallanak egymásnak, aztán facen ömlengenek.
Mi minden nap elmondjuk egymásnak férjemmel,van hogy többször is, nem csak éreztetjük, szeretem hallani is nem csak érezni. De persze nem ér semmit kimondva ha nem érzem tényleg :)