Szerelmes vagyok... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szerelmes vagyok...
Igen, igen, teljes adag őszinteség ! S nem csak azért mert .... L'Oreal ! :)
De, ki mint képzeli.... vagy valósitja meg, vagy nem valósitja meg magánéletét.
Lehet ezt is reklámozni kéne:
Őszinteség, bele az arcodba, mert megérdemled...
:)
"Azt hiszem dühös voltam, haragudtam a világra, így belementem bosszúból a gyerekvállalásba.
A férjemnek jól jött, magához láncolt újra egy időre."
Sejtettem ,hogy van ilyen is,hogy valaki csak bosszúból vállaljon gyereket,hát ez nekem elég furcsa...
Én is sokat gondolkoztam, hogy egy bizonyos nő minek vállalta a 3. gyerekét attól, akit utált megcsalt stb...
Ez is 1 motiváció...:(
Erre már csak ráadás lehet a gyerek után járó sok juttatás stb.
Csak sajnos abba nem gondolnak bele sokan,hogy azt a gyereket (gyerekeket) fel is kell nevelni.És nem csak 18 éves koráig..
Nekünk 22 éves fiunk van,velünk él, igaz van munkája,de a fizetését, magára költi.
A lányunk 19 éves, most kezd egy 2 éves fotóssulit Pesten,hát mit mondjak,csak az albérlet meg a rezsi havi szinten 45 ezer...
Ha tele van manipulációval a kapcsolat, akko' megette a penész.
Mert nagyon fontos, add önmagad s légy őszinte. Igaz, kevesen tehetik meg, hogy valójában az érzelmei diktálják az események folyamatát.
Nem, nem járnak kézenfogva, együtt, csak üldözőbe veszi egymást :))
Nos, van mikor a kivétel áthúzza a szabályt.
És szerinted ez normális? Hogy valaki sértődötten távozik, majd néhány hét múlva újra visszatér és elmondja azt amit az előző nick nevein?
Mit vár, hogy teljesen megváltoztak itt a nők és mindenki a nyakába borul, hogy te kellesz nekem?
Előbb neki kellene változni, de amíg ezt nem teszi meg, mindig visszautasítással fog találkozni.
Ó Doki! Össze sem lehetne számolni,hányan használják átjáróháznak a hoxát,szerintem.:)
Csak tudnám,hogy nem gabalyodnak bele...?:))
Persze, legyen érzékenység benne, de van egy határ azt gondolom, ami a a férfiakat megkülönbözteti a nőktől.
Továbbá aki harminc valahány éves korára még nem tud felmutatni egy valamire való kapcsolatot, úgy hogy közben folyton a nőket okolja a kudarcáért ott már van valami probléma.
Az is sokat elmond valakiről, ha folyton ki -be mászkál ide.
Pedig lehetnél,mert nem értelek...:P
Mellesleg,számomra igenis vonzó,ha egy férfinak van egy 'női' oldala is.Szeretem az érzékeny lelküket.;)
Ahha! :) De a nő is gondolhatja hogy manipulálni akarod,ha a lakásodra hívod kávézni! :)
Én még egy kávézón is elgondolkodnék! ;)
Inkább kompromisszumokkal vannak tele nem?
Ezzel a magatartással soha a büdös életben nem fogsz találni egy olyan nőt sem aki komolyan venne.
Általában a nők azt szeretik, ha valaki férfi. Te pedig egy női lélekkel vagy megáldva.
Ez a kiregisztrálok, visszatérek, majd sírok egy sort, hogy senki nem ért meg, és utána újra kiregisztrálok, inkább nevetséges mint vonzó én úgy gondolom.
Helló Doki!:))
Ha gondolod,Téged is megfejtünk!:DD
De van. Ismerkedni szeretnék. Máskülönben otthon főzök egy magnifico kávét. Szóval engem érdekel az illető akit meghívok.
Másrészt a kapcsolatok tele vannak manipulációkkal.
Szia Lujó!
Ez már hányadik neved?
No várjunk számolok
1, 2, legalább a harmadik.
De látom mit sem változol. Ismét jössz siránkozni, hogy milyen gonoszak ezek a nők, hogy nem tudnak megérteni...
Nincs üldözési mániád? :)
Miért akarna bárki manipulálni? Nekem például gyanús mindig,ha azt írja egy pasi,igyunk meg egy kávét,abban nincs semmi. ;)
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Szerelmes vagyok egy nős férfiba...
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- Ti mit csinálnátok a helyemben? Voltatok már ilyen helyzetben? Szerelmes vagyok?