Szerelmes lettem a nőgyógyászomba! (beszélgetés)
Klecának van igaza.
Valamitől hiányérzeted van a szex terén,ezért vannak ilyen érzéseid.
Bibibi!
Ez kellemes érzés, de azt sugallja, a párodtól nem kapsz talán annyi figyelmességet, gyengédséget, törődést, amennyit megérdemelnél.
S ha így van, összejönnél vele, nem lennél féltékeny az összes kismamára, aki hozzá jár?
Nem hiszem, hogy ő is szerelmes lenne beléd.
Ő a munkáját végzi, muszáj mindenkivel kedvesnek lennie, különben elmenekülnének tőle a nők.
De úgy látom már jó ideje "felszívódtál". Vagy közben rájöttél, hogy nem is vagy belé szerelmes?
Emagdi jót írtál:)
Amikor szültem hozzám is nagyon kedves volt a doki és gyengéd(!) Valahogy az ő vizsgálatai soha nem fájtak,ellenben máséval..biztos pszichésen nála eltudtam fogadni,hogy hozzám nyúlkál,szerintem Bibibi ezeket az érzéseket ne túpirózd tovább.Ha akar valamit tőled,úgyis nyit konkrétan hisz féréfiből van.
ahová én járok, ott nem így van - szerencsére!!:)
egy nagyobb rész van lefüggönyözve, mögötte a vizsgálószék + nem messze tőle egy vetkőzésre-öltözésre kialakított rész. Így a doki hallja, amikor az ember elkészült, felpakolta magát a vizsgálóra és csak azután lép be.. szerencsére az asszisztens a váróban ül (amolyan recepciós funkciót lát el) - így csak a doki és a paciens van bent a rendelőben. Szerintem ez így tök korrekt megoldás és kevésbé stresszes az ember számára.. (igaz, ez magánrendelés)
bibibi! szerintem te sem érted a kérdést amit feltettél, vagy nem tudod, hogy milyen választ vársz.
azt szeretnéd, hogy így ismeretlenül, mondjuk meg neked a fórumban, hogy "igen, te szerelmes vagy a dokidba, és ő is beléd" ? végülis mostanában elég sok mentalista rohangál a városban, szombatonként újra indulnak a régi órák, de azért ugye ezt a távjóslást te sem gondoltad komolyan?:)))
én a helyedben elgondolkodnék azon, hogy mit érzek , s hogy miért.
de azért én is szeretném arra felhívni a figyelmed, hogy az orvosodnak a veled való találkozás MUNKA, amit elég valószínű, hogy elválaszt a magánéletétől (ha van egy kis esze).
összefoglalva, és eljátszva uri geller távolbalátó utódát, én akkor válaszolok a kérdésedre: Te szimpatikusnak találod a nődokid, akár még szerelmes is vagy, de ő nem szerelmes beléd, de örül, ha mész hozzá és befizeted a vizsgálati díjakat.
most már nem mondhatod hogy senki nem válaszolt a kérdésedre:)))
Otthon a dokimnal tenyleg ugy volt, hogy az oltozkodo es a vizsgalo a 2 ellentetes vegeben volt a rendelonek es mindig nadragban mentem.
Itt ugyanott van a 2. (es mar szoknyaban jarok) :))
Az én nögyógyim kb 42 lehet,sármos és nagyon jó szakember,na de: az öltözö pár méterre van a vizsgálótól,egyszer csak azt vettem észre hogy ott áll a fülke elött és mikor észrevette hogy látom akkor szólt hogy elnézést a másik hölgynek akar mondani valamit(aki a mellettemlevöben volt)
Hát nagyon szégyenlösen mentem be,de láttam neki is kellemetlen volt.De még mindig hozzá járok mert nagyon jó doktor :)
:)) egyébként én inkább a hosszabb pólókat választom - valahogy nekem a szoknya lenne az intimebb :))
Engem legjobban a kórházi mamusz zavar, csak csoszogni tudok benne - bár talán ez nem is zavarna, ha nem lenne olyan hosszú az út az öltözőtől :)))
Először nekem is fura volt, mikor megtudtam, hogy milyen fiatal a doki (azokhoz képest akikhez előtte jártam) akkor 37 éves volt. Az asszisztens is jelen van a vizsgálatok egy részénél, egy ideig - nem igazán zavart... :)))
Nagyon szimpatikus doki, igazán kedves, empatikus - így általában nem érzem zavarban magam, eltünteti a gátlásokat - ezért alakulhatott úgy, hogy mást is éreztem mint kellett volna :)
szerintem is.
amúgy nem tudom ti észrevettétek-e, hogy szinte minden rendelőbe ügyelnek arra, hogy a vizsgálószék, és a vetköző között minimum egy km legyen.
(tudom, tudom: szoknya a megoldás:)
Ez jo, meg nem hallottam ilyenrol :)
En mindig idosebb, tapasztalt dokit valasztottam nogyogyinak, sot utoljara a ferjem is bejott velem, ami pedig a vizsgalatot illeti, jelen van egy asszisztensno is.
Az egeszben a legjobb, amikor fel lehet vegre oltozni :)))
Sokáig én is utáltam az egészet, de ennél a dokinál minden megváltozott - felszabadultam :)
Nekem sem volt sokáig állandó nőgyógyászom, miután terhes lettem akkor választottam őt, megnéztem kik dolgoznak a kiszemelt kórházban és őt ajánlották, így kerültem hozzá. Addig megvoltam az sztk dokikkal is - bár azt tényleg gáz volt.
hű...akkor biztos csak én görcsölök....
jobban meggondolva nincs is konkrét nőgyógyászom.
:)) nem tudom! Talán azért mert olyan pasi aki az "esetem" - hihi ilyen a férjem is :))))
Vájkálódás közben is nevetgélünk, beszélgetünk, és a múltkor egyszer csak olyat is éreztem, amit nem "illik" :)))))
néhány napig eszembe jutott ez a pillanat, de most már csak vidám leszek ha erre gondolok - inkább csak nevetnem kell, és már nem érzem "azt".
Így legalább van valami jó is az egészben ;)
igen, én is erre gondoltam.
nekem nagyon nem intim pillanat az a vájkálódás.
:)
én csak azt nem értem,hogy egy nő hogy tud egy olyan orvosban pasit látni,aki előtt ki volt 5 perccel előtte terítve?
:)))
Köszi a reagálásaitokat!No meg a véleményeiteket is.
De a kérdésemre még nem nagyon kaptam választ! Várom!
Nekem is volt egy barátnöm...összejött a nögyógyászával.A csaj beleszeretett..huuu de nehezen gyógyult ki!!!
:-)
Én a kolleganőmmel egy nődokihoz jártunk. A kolleganőmet egy idő után elkezdte telefonon hívogtani,elhívta fotó kiállításra,ahova el is ment a kolleganőm és tudjátok milyen képek voltak? Besza..ás..:) Mesztelen női testek...(a volt felesége is köztük)
Aztán a kolleganőm szép lassan leépítette.Ennek a nődokinak nem volt gátlása ismerkedni a betegivel.(már nem a dokim):-)
atyaég!:DD
miért jársz olyan nőgyogyihoz, aki tetszik, mint férfi..?
szerintem logikusabb korosabb, családos professzorokhoz járni, ott valószínűleg nem csábulsz el és eszedbe sem jutnak az érzelmek..;)
még az utóbbi kategória előtt is zavarban van az ember, nemhogy abban az esetben, ha egy adonisz szemébe kell nézni vizsgálat közben...:DD
Valoszinuleg felreertette, mert felre akarta erteni, hiszen irta, hogy belezugott. A nogyogyasz is ember es banhat emberkent a paciensevel, de erre rafogni a szemelyes erdeklodest szerintem balgasag.
Aztan sokszor a nok panaszkodnak, hogy a nogyogyaszuk bunko stb, meg tudom a viselkedesuket erteni, hany no erthette mar felre, hogy csak a munkajukat vegzik... .
További ajánlott fórumok:
- Megcsaltam a párom és reménytelenül szerelmes lettem... Te mit tennél a helyemben?
- Szerelmes lettem az orvosomba! Gyertek, röhögjetek egy jót a sztorimon!
- Szerelmes lettem belé, amiről ő nem tud, de vajon ő érez irántam valamit?
- Bár soha ne lettem volna szerelmes!!!
- Szerelmes lettem, de a párom nem akar babát
- Szerelmes lettem 1.