Szerelem 4x felett.!!! (beszélgetés)
Ugyanmá!!
Anyósom eltemette a fiát, majd a férjét. Azóta eltelt pár év. Most 65 évesen, 3. bepasizásra talát egy olyat, aki már egy ideje a társa, és tökjól megvannak. A férfi segítségével most kezdett el ismét dolgozni, tanít egy iskolában szakmát minden nap!! A férfivel meg tervezik az összeköltözést.
Nagyon örülök ennek az oldalnak,mert én hasonló cipőben jártam.6 évig tartott a kapcsolat/mostanába lett vége/de nem bántam meg 1 pillanatát sem.
Nálunk nem a korkülönbség miatt lett vége,azzal nem volt baj a szex is nagyon jó volt,csakhogy mind a kettőnknek családja van.Igy nehezen de dönteni kellett azóta is beszélünk és jó barátok maradtunk.
Nagyon örülök, hogy nem csak én vagyok egyedül a nagy világban ezzel az élethelyzettel! Bár azért vannak ismereteim, hogy ténylegesen vannak ilyen jellegű kapcsolatok!
Az én szerelmem is fiatalabb nálam több mint tíz évvel, és már másfél éve tart a NAGYONNAGY SZERELEM!
5. hónap után összeköltöztünk!
Érdekes, számomra nem volt kétséges az, hogy megismerkedjünk, és találkozgassunk!
Megéreztem Benne, hogy ŐT kerestem!
Mindent tudunk egymásról, ismerjük egymás családját, jó a viszony közöttünk!
Vannak közös céljaink, tervezzük a közös jövőt
- nem házasság, de ez nem is fontos!
Sokkal fontosabbak a másik belső tulajdonságai és sok olyan főbb értékek, jellemzők, mint a érzelmek, bizalom, stb - eléggé összetett!
Mint maga az ÉLET!!!!
Szóval én is belevágtam, merészen, de nem felelőtlenül!
És most úgy gondolom, hogy megőrültem volna, ha még esélyt sem adtam volna a kapcsolatunknak !
Tudni kell észre venni, ha az élet ad egy esélyt!
És tudni kell ÉLNI VELE!
Én éltem vele, és NAGYON BOLDOG és NAGYON SZERELMES VAGYOK!
A szerelemben nincs korhatár. Ha valaki szerelmes
mindegy hogy hány éves. lényeg hogy jól érezze
magát a kapcsolatban.
Csak bíztatni tudlak, ha szeretitek egymást, nincs kor, nincs különbség... Az a szép az életben, hogy semmi sem korlátozódik kizárólagosan egy bizonyos korra...
Bátorság.
Nagy "butaság" lenne elszalasztani egyajándékot az élettől.
?????
Ha 8 X felett tetted volna fel a kérdést ,még érteném is ,de így sajna nem értem:))))
Korkülömbség pedig csakis akkor számít ,ha nincs szerelem,ne félj!:)))
... hááát nincs jó hozzászólás... ezt neked kell érezni.... a nagynéném és a férje közt 25 év van.... együtt vannak több mint 20 éve, ők is későn találkoztak, a pasi alig volt több mint húsz.... a nagynéném pedig, hááát... de összeöregedtek. Egyébként nálunk a családban sok ilyen pár van, másik nagynéném 17 évvel volt idősebb a férjénél, ők később elváltak. Nem hiszen, hogy a korkülönbség miatt, mert amúgy jó géneket örököltek a nők a családban, tehát elég fiatalosak. A nagymamám 3 hete halt meg, 98 évesen és utolsó napig ellátta magát.
Szerintem menj bele a dologba... és élvezd ki minden pillanatát és minden napját... és a többit tedd a "felsőbb hatalom" kezébe. Ne légy féltékeny soha... csak szeresd és hagyd, hogy szeressen...
Milyen "pár évre" gondolsz? Halálos beteg vagy?
Persze, hogy lehetsz boldog ... és nanáááá, hogy szerelmes is. Én két éve, 40 évesen találtam meg a szerelmem, mondjuk ő csak 3 évvel fiatalabb mint én.... de töretlen a szerelmünk azóta és remélem így is marad. Ha mégsem, akkor majd 80 évesen lecserélem egy fiatalabbra.... arra a "pár évre még. ;)