Szentgyörgyvölgyi idős otthon Zalában (beszélgetés)
Eddig egész jól megvolt - fogjuk rá, de most hirtelen sokat romlott agyilag. Már 24 órás felügyelet kéne, de ezt már nem tudjuk megoldani. Muszáj vmi intézményt keresnem. Bújom a netet, keresek, nézek ..... próbálok informálódni ...... és Ő még mindig ott tart, hogy haza akar menni, ha beállították a cukrát. :o((
És tényleg nagyon drágák.
Sziasztok!
Nekem is ez a gondom .... a nagynénémnek kell keresnem vmi elhelyezést .... azt sem tudom, hol kezdjem.
Nagyon szívesen segítek és nagyon remélem, hogy jó kezekben kerül szeretett Nénikétek!
Üdvözlettel: Árpád
Köszönöm előre is.Csütörtökön megyünk megnézni,de gondolom más látni és más hallani róla kívülállótól.
Ráérsz hétfő estig,akár szerda estig is.
Nemesszentandráson él,ez Zalaegerszeghez közeli falú.Szomszéd község Búcsúszentlászló,Pölöske,Hetés,Nemessándorháza.Én is többször jártam Lentibe.11 éves koromig én is ott éltem ahol a nagynéném.Minden hónapban megyünk hozzá.Többször is mennék,de hát még dolgozom,és itt vannak a gyerekeim,unokáim.
Szerintem ide nyugodtan lehet írni!
Egyik haverom a zalabaksai otthonban dolgozik, szerintem elképzelhető, hogy ugyanaz a cég...nem tudom. Mindenesetre nagyon szívesen megérdeklődöm Neked és szerintem a legkésőbb hétfő estére, de szerintem már vasárnap este tudok írni valami érdemlegeset.
Amúgy a nénike Zalán belül merre ért eddig??
További ajánlott fórumok:
- Ha megöregszel beköltöznél egy idősek otthonába? Milyen tapasztalataid vannak némelyik otthonról?
- Van itt valaki, aki egy hosszú, otthonülős időszak után visszatért az emberek közé?
- Beszélgetés az idősek otthonában idősekkel
- Idős beteg otthoni ápolása. Így még mehet?
- Vélemények: Idősek otthona Budapesten, Pest megyében
- Szeretnék dolgozni idősek otthonában, kell hozzá valamilyen szakképzettség? Úgy tudom, hogy nem...de azért itt is megkérdezem.