Szent Valentin napja – a szerelem ünnepe (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szent Valentin napja – a szerelem ünnepe
Teljesen igazad van.
... de mire leszoktattam a férjem arról, hogy ilyenkor vegyen nekem valami hülyeséget, csak azért mert éppen Február 14. van, addigra megszületett a kisfiunk. Éppen ezen a napon. Azóta mindig kapok tőle virágot ekkor.... Imádom mindkettejüket :)
Ez nem ünnep, csak reklámfogás. Max. egy smst ér meg:
Itt ülök magamban
A csodára várva
Az ablak becsukva
Az ajtó bezárva
Hittem, ha itt vagyok
Te is itt vagy velem
Puszta látásod is
Sokat jelent nekem
Ha csak rád gondolok
Érintésed várom
Emléked örökké
A szívembe zárom
Már nem bírom sokáig
Hisz nem vagyok fakír
Ó, bárcsak itt volnál
Drága vécépapír!!!
Én nem szoktam valentin napozni...nem tartom fontosnak,sőt egy nagy marketing fogásnak vélem a dolgot,ami pár éve nagyon eldurvult.
Én is úgy ismerem,h a szerelmesek napja. Nagyon édi! Én ha szerelmes vok. egész évben az vok. és ha meglepetést akarok okozni a szerelmemnek akkor ezt függetlenül teszem és nem csak azért mondom neki,hogy mennyire szeretem és fontos a számomra,mert épp valentinba és szivecskébe borult a világ...
Értelek, de szerintem nem. :)
Ez nem a szeretet ünnepe, hanem a szerelmesek napja. (Ha már muszáj valaminek lennie azon túl, hogy a Bálintok névnapja.)
Nem szerelemből, hanem szeretetből!
Volt, hogy Bálint napkor barátnőtől kaptam képeslapot, hogy így is kifejezze, hogy fontos a barátságom számára! És most gondban vagyok, hogy férfinak küldhetek-e képeslapot anélkül, hogy félreértené! :(
virgilius, most ezt miert mondod?
nem is velo:ntàjndèj-nek irtak :))))
Egyetértek Virgiliusszal.Sőt már majdnem a Szaúd Arábiai felfogással is, (t.i. hogy megzavarják az
emberek gondolkodását a káros nyugati hagyományok)
Szerintem a Bálint nap a szerelem,a szerelmesek ünnepe.Slussz.A szeretet ünnepe tudtommal a KARÁCSONY!!!!!!!!! Ne pakoljanak már hozzá minden
rokonértelmű szót!!!!!!!!!Mert akkor tényleg csak
egy lemajmolt amerikai bizniszfogássá degradáljuk.
Segítség!
Fiú barátnak (nem pár) ilyenkor lehet küldeni anélkül üzenetet, képeslapot, hogy esetleg félreértené?
A Szent Valentin napjához kapcsolódó hagyományok és szertartások fokozatosan alakultak ki. Sok közülük mind a mai napig fennmaradt. Ezek minden országban különbözőek.
Ugrás a teljes írásra: Szent Valentin napja – a szerelem ünnepe
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- A szerelem az agyban vagy a szívben alakul ki? – avagy a hormonális tűzijáték és a szerelem mítoszai
- Valentin napi szerelem kuponok!