Szemprobléma (beszélgetés)
Sziasztok!
Aki árpára voksolt,annak gratulálok,mert tényleg az van :)
Marhára fáj a szemem,de azért megkönnyebbültem hogy "csak" ennyi.
Nem tudok a problémádra választ adni,de ha azt mondják hogy szemüveg kell,akkor KELL!
Nekem anno 0,5-es volt,mondták h irassak fel,és abba olvassak-tévézek.Persze nem hordtam.
Nem kellett 1 év és 3 dioptriát romlott a szemem.Most meg már muszály,mert lencse,illetve szemüveg nélkül fél méterre nem látok tisztán.
jaj,remélem tudtok nekem tanácsot adni,olyan gondom van,hogy ha el kell olvasnom valamit,akkor iszonyúan megfájdul a fejem,miközben olvasok,nem kell apró betű legyen,sőt ha autózom,akkor iszonyúan zavar a fény,nem kell,hogy napfény legyen,borús időben vagy napszemüvegben is ugyan olyan rossz....mondtak már nekem olyat,hogy szemüveg kellene valszeg,de én nem akarok szemüveget,arra gondoltam,hogy fáradtak a szemeim,mivel mostanában nem alszom annyit,mint szeretnék,szoptatós anyuka vagyok..és elég sokat vagyok fent éjszaka...
szerintetek????itt szekszárdon elég tirpákok a szemészeten,ha csak nem vagy vak akkor nem szivesen látnak el...
De az árpa nem csak a szemhéjon van,mert nekem ez benne van a szemembe.
Sajnálom hogy ez történt veled.Minek indult,szemhéjplasztikának?
Van egy ismerőöm aki meg 2 évig járt kórházba.Szivárványhártya gyulladása volt,meg herpesz a szemében.
Először nagyon viszkett, aztán fájt, és olyan volt, mintha nőtt volna oda valami... ijesztő.
De mondjuk te a viszketést nem írtad, pedig az elég tipikus jel...
Neked is volt a szemzugnál egy piros pont?
És mitől alakult ki vagy azt nem tudod?Tüneteid ugyanazok voltak mint nekem?
Sziasztok!
Szinte egyik pillanatról a másikra elkezdett egy picit fájni a szemem,azon belül is a szemzug része.Először csak arra gondoltam hogy megsértettem valamivel,de rövid időn belül a szemzugban kialakult egy határozott piros pont.Kicsit fáj,idegen test érzésem van,és nagyon be vagyok sz..va.Ma már nem tudok elmenni a szemészetre,csak holnap,de érdekelne hogy volt-e valakinek hasonló,vagy mégis mi lehet ez?????