Szemétszállításkor megrongálódott kukát hogyan lehet kicseréltetni? (tudásbázis)
Tuti nem, mert chippes a zújfajta kukák,
Ha meg beazonísati megy oda, akkor meg már hozhat onnan a telepről kukát cakk pakk,
Igazad lehet, erre nem gondoltam.-)
Le vagyunk mi maradva mint a borravaló..-)
A mi kukánkat ürítés közben törték el, mondjuk attól, ahogy odaverik amikor visszateszik a földre, nem is csodálom...
A cégnek küldtünk emailt, leírva a panaszt, amire reagáltak is. Fotókat kellett csatolni minden irányból, és egyszer megjelent egy kolléga, hogy a törött részt lecserélje.
Nekem 2 éve volt ugyanez, csak mire kimentem, hogy behozzam a kukát, már rá volt tűzve egy papír a kukások által, hogy mivel megrongálódott cseréltessem. Letöltöttem ezt, és elküldtem nekik postán, majd telefonon hívtak egyeztetni, hogy mikor hozzák az új kukát. A sérültet elvitték.
Én budapesti vagyok, nem tudom felétek ki a hulladékszállító, de biztos van nekik is oldaluk, ahol be lehet jelenteni, és hoznak másik kukát.
Országon belül is változik.
5800-ft egy negyed évre. A kuka mindenkinek a sajàtja.
Ha törik akkor veszünk másikat, de vigyáznak nem törik össze.
A sárga kukát,azt kaptuk.
A logikus az lenne ha ingyen lenne mindenkinek.
hogy lehet egy rendelet országon belül eltérő?
Ok, írtam is, hogy nálatok nem vagyok ezzel képben, nálunk ez szolgáltatás.
Minden ország más.
Nálunk havi 6300 Ft.
2 db 120 literes kommunális hulladék, hetente egyszer, havonta egyszer egy műanyag és egy papír szelektív kuka ürítése, illetve évente 10 db zöldhulladékos zsák + összekötött gallyak. Ha több zöldhulladék van, akkor ahhoz venni kell még zsákot.
A kukákat ingyen cserélik, ha kérjük.
Az akinél a szolgáltató nem cseréli.
Pl.náluk sem.
Negyedéves díj kb 5000.
Ez heti egy 120l es ürítés,havi2 zöldhulladék,és havi egy szelektív műanyag stb.
Ezért ha sérül a kuka azt a szolgáltató nem cseréli ingyen.
Azt hiszem tavaly 8000 Ft volt.
de miért venne?
a szemétszállítók dolga egy újat adni, nem?
Azért fizet szemétdíjat
Ki vesz pénzért kukát?
Én telefonon intéztem el. Felhívtam, kivártam és kértem új kukát, amit kb. 2 hét alatt kihoztak.
A kuka kicsinek bizonyult, így felhívtam őket újra és azt mondták, hogy írhatok emailt, de sokkal gyorsabb a személyes ügyintézés, így bementünk és rendeltünk 2 db új kukát 2 db 120 literest az egy 110 literes helyett.
November vége felé voltunk bent, kb. 1 hét múlva már hozták az új kukákat.
Nekünk már többször előfordult, hogy valamelyik szelektív kukánkat nem ürítették ki. Ilyenkor is felhívom ket, érdeklődöm, hogy mi volt a gond. Visszahívást ígérnek, ami a következő napon megtörténik és megkérnek, hogy rakjam ki újra a kukát, mert jönnek érte. És mindig így van. 2 napon belül elviszik.
Türelem! Telefonon, munkaidőben keresd őket. Azt hiszem 9-től vannak és talán 15-ig.
nem értek hozzá, gondolom írsz nekik egy e-mailt és hoznak egy újat.
Nálunk így működik.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a sírgyalázásokról, illetve emlékművek megrongálásáról?
- A lànyom tegnap sütött palacsintát a szemétszállítóknak....
- Ablakcsere szomszéd "fronton". A régi ablakot kicseréltethetem e ugyanolyanra, mint a meglévő?
- Nálatok mennyi a szemétszállítás díja?
- Vettem egy öngyújtót. A blokk hiányában kicseréltethetem?
- Volt már problémátok a szemétszállítással?