Szegedi esküvő (beszélgetés)
Tegnap voltunk a Pick éttermében, vagy legalább is a lépcsőházig eljutottunk... :)
A Borostyánban megjáratták már a család egy részét, így azt is kizártuk. Sikerült közben másik helyet találnunk, nem olyan olcsó, de mérlegeltünk és belefér a keretbe.
Köszönöm a segítséget! :)
Nagyon szépen köszönöm! :) Én még csak fél éve lakom itt, ezért is vagyok bajban a szervezéssel! Anyós jelöltem is említette a Pick éttermét, így azt már biztosan felkeresem! :)
Nagyon kedves vagy, hogy írtál!
Szia gratulálok és sok boldogságot kivánok, bár nekem nem lesz esküvöm ,de 28 évig Szegeden laktam és évekig pincérként dolgoztam.
A Pick Szeged Éttermet meleg szivvel ajánlom, ott még segitenek a szervezésben is, ha esetleg segitségre lenne szükségetek,finom az étel és nem drága.
A Borostyán Birtokot szintén ajánlom, pláne már jùniusban, ban egy tó és ott házasságot is köthettek egyben!
Izgalmas készülödést! 😊
Sziasztok!
Van itt olyan aki szintén 2015-ben házasodik és szívesen beszélgetne ezzel kapcsolatban?
Megoszthatnánk mire figyeljünk oda, és minden egyéb hasznos dolgot.
Nekünk nem sok időnk van a szervezésre, júniusban lenne és még semmit sem intéztünk, most volt az eljegyzés. Tudtok esetleg éttermet vagy helyet ajánlani, ahol egy 40-50 fős lagzit lehetne tartani?