Szed vagy szedett valaki Aknenormint? (beszélgetés)
Szia, én szedem..
kb 2 éve folyamatosan szedem, és nyáron ugye szünetet tartok, mert fényérzékenységet okozhat. Ezért kb. május végétől szeptember közepéig nem szedem. Bőrgyógyászhoz mentem a pattanásos/zsíros bőr problémával, elküldött laborba, vérvételt csináltak és felírta a bőrgyógyász a gyógyszert, és kb 1 hét után már az eredmény látványos, ugyanis csökkenti a faggyútermelést, és az arcomról is elmúltak a ragyák. Nagyon jó gyógyszer . A szedése mellett folyamatos kontrollra van szükség, 2-3 havonta vissza kell mindig mennem a bőrgyógyászhoz és kb fél évente vérvételre. Megéri nekem.. :)
Ahogy abbahagytam a fogamzásgátlót nagyon csúnya pattanásos lett a hátam. Próbáltam tonikokat...,de nem váltak be. Így úgy döntötte,hogy magánbőrgyógyászhoz megyek,mert sajnos az sztk-ban nem foglalkoznak az emberrel.
Ha van valakinek tapasztalata akkor szívesen várom a válaszait,hogy meddig szedte, a várt eredményt érte e el...!!!!
További ajánlott fórumok:
- Aki szedett már Sumetrolimot vagy Augmentint, volt valamilyen mellékhatása? Hasmenés stb?
- Valaki szed vagy szedett Stimulotont?
- Ha a terhességem előtt szedett tablettát akarom szedni, felírja nekem a háziorvos, vagy nőgyógyászhoz kell mennem?
- LIPO+ Lapos Has kúra hallott valaki róla vagy szedett már valaki ilyet?
- Érdekelne, volt-e valaki, aki terhesség alatt szedett rexetint, vagy seduxent?
- Mániás depresszióra szedett gyógyszerek miatt, kialakulhat-e erős derékfájás, vagy csak fantomfájdalom?