Hát velem mindig az a baj, hogy =vége után elég ramaty állapotba kerül az arcom, mivel a kaja is olyan, meg itthon vagyok általában, nem mozgok annyit, szal teljesen más a 7végi életmódom mint a 7köznapi..
A radikális "szárítás" és a hidratáló elhagyása erősebb működésre serkenti a faggyúmirigyeket. Ez okozhatja a pattanásokat, de azért gondold át miket ettél a hétvégén. Csoki, olajos magvak, fűszeres étel fogyasztása is lehet kiváltó ok.
pattanásos, aknés arcbőrre nagyon jó a mezei zsurló tea. Még a miteszereket is összehúzza. Rendesen teát főzök belőle, leszűröm, egy kis tálkába hagyok kihülni és vattapamaccsal átmosom a megtisztított arcbőrt. Majd hagyom rajta megszáradni. Nekem a pattanások után maradt hegeket is (keloidos a bőröm) eltűntette. Igaz, napi 2 dl még plusszban megittam belőle. utána lehet hidraatálni.
Tudom, hogy nem szabadna szappanozni, de ez 100%-os növénytartalmú, aknékra és pattanásokra való szappan. Az első héten már látványos volt a javulás, hidratálót viszont nem használtam. Lehet ezért jöttek ki rajtam megint?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.